Libnet.ro
UNICEF

11:16

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze, dar nu a raspuns solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze, dar nu a raspuns solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca institutia pe care o conduce a primit de la instantele din Romania documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru. continuă pe Antena3

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare

Autoritatile romane se afla intr-o cursa contra cronometru pentru trimiterea documentelor de extradare in Madagascar. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce.

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 13 ani care este gravida cu vecinul de 63 de ani. Barbatul este acuzat de viol

Procurorul care cerceteaza cazul minorei de 13 ani, din comuna Negomir, care a ramas insarcinata cu vecinul de 63 de ani, a schimbat incadrarea faptelor. Barbatul este acuzat acum de viol.

MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze pe Radu Mazare si nu a facut nimic

Ministerul Afecerilor Externe MAE) stia ca Madagascar e gata sa il extradeze pe Radu Mazare, sustine consulul general onorific al Madagscarului la Bucuresti. Serge Rameau a spus ca MAE nu a raspuns solicitarii oficiale cu privire la eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare. Dupa condamnarea domnului Mazare am fost convocat de ministrul de [] .

Serge Rameau, Consul onorific al Madagscarlui: MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar nu a reactionat

Ministerul roman de externe stia ca Madagascarul este gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar nu a raspuns nici pana astazi solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare, de care autoritatile acestei tari aveau nevoie, potrivit legii, pentru a-l extrada, a declarat in exclusivitate la RFI Romania domnul Serge Rameau, Consul general onorific al Madagscarului la Bucuresti.

Consulul Madagascarului: MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze pe Mazare, dar nu a raspuns cererii de eliberare a unei copii dupa mandatul international de arestare

Ministerul roman de Externe stia ca Madagascarul este gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar nu a raspuns nici pana astazi solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare, de care autoritatile acestei tari aveau nevoie, potrivit legii, pentru a-l extrada, a declarat la RFI Romania Serge Rameau, Consul general onorific al Madagascarului la Bucuresti.

Ce le-a declarat iubita lui Radu Mazare politistilor din Madagascar. Cu ce se ocupa in exil

Iubita lui Radu Mazare a fost audiata de politistii din Madagascar, care au chemat-o sa dea detalii despre afacerile fostului primar. Ancheta in cazul afacerilor lui Radu Mazare a inceput imediat dupa arestarea lui. El a fost prins de autoritatile din Madagascar si pus in spatele gratiilor pentru o perioada de sase zile. in tot [] .

UPDATE Radu Mazare a fost retinut in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor. 31 Politia Romana a confirmat ca un cetatean roman, condamnat la 9 ani de inchisoare a fost arestat miercuri in aceasta tara africana, primind un mandat de sase zile.

Consulul Madagascarului, despre situatia lui Radu Mazare: Tara mea e gata sa-l extradeze

Consulul Madagascarului Serge Rameau a declarat, vineri, la RFI, ca Ministerul roman de Externe stia ca Madagascarul este gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar a intarziat cu trimiterea copiei dupa mandatul.

Cine este si cum arata Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazare. Ce facea cand fostul edil era retinut

Iubitei lui Radu Mazare i-a revenit, deocamdata, sarcina de a avea grija de complexul turistic pe care-l detine fostul edil al Constantei in Madagascar. Numele ei este Roxana Mihalache si e impreuna cu Mazare de mai multi ani. Iubita lui Radu Mazare n-a vrut niciodata sa fie prea mult in atentia presei, chiar daca este [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )