Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rasturnare de situatie la sectorul 1: Clotilde Armand pierde alegerile, in favoarea candidatului PSD, Dan Tudorache (Rezultate provizorii BEC)

B1 B1,
Rasturnare de situatie la sectorul 1: Clotilde Armand pierde alegerile, in favoarea candidatului PSD, Dan Tudorache (Rezultate provizorii BEC)

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul, coboara pe locul al doilea, arata cele mai noi date provizorii oficiale. Noile date arata ca Clotilde Armand a obtinut 28,73% din voturi, iar Danie. continuă pe B1

Rezultate BEC: Clotilde Armand pierde alegerile in Sectorul 1, in fata unui PSD-ist

Rezultatele provizorii publicate de Biroul Electoral Central pentru Municipiul Bucuresti arata o rasturnare de situatie in Sectorul 1 atat fata de sondajele exit-poll dar si fata de rezultatele provizorii anterioare publicate, astfel incat Clotilde.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE BUCURESTI SECTORUL 1. Clotilde Armand pierde primaria

Dupa ce initial a fost declarata invingatoare, reprezentanta USB Clotilde Armand pierde primaria sectorului 1 in fata lui Daniel Tudorache de la.

UPDATE Rezultatele provizorii ale alegerilor locale din Bucuresti: PSD castiga Primaria si toate sectoarele. Clotilde Armand pierde Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat, duminica noapte, rezultatele partiale oficiale ale alegerilor locale din Capitala. Candidatii Aliantei Electorale PSD-UNPR au castigat atat Primaria Generala, cat si cele sase primarii de sector. Rasturnare de situatie in Sectorul 1 atat fata de sondajele exit-poll, dar si fata de rezultatele provizorii anterioare: Clotilde Armand pierde alegerile cu 28,73% din sufragii in fata lui Daniel Tudorache 31,14%).

Rasturnare de situatie la Sectorul 1: Clotilde Armand nu a castigat Primaria

Romanii au ales! Candidatii PSD au obtinut cele mai multe voturi la nivel national. Potrivit rezultatelor partiale anuntate de Biroul Electoral Central, PSD a obtinut 37% din voturile pentru consiliile.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate provizorii BEC: Candidata USB la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile in fata social-democratului Daniel Tudorache

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile cu 28,73% din voturi in fata social-democratului Daniel Tudorache care, pana la acest moment are 31,14% din voturi, .

Reactia lui Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca este dezamagita de rasturnarea de situatie rezultata in urma numararii voturilor si ca in sectiile de votare din Sectorul 1.

Candidatul USB pentru Sectorul 1, Clotilde Armand: Locuiesc de 20 de ani in Romania, dar mai am accent/Eu castig de 5, 6, 7 ori mai mult decat as castiga ca primar/ Am o arma redutabila, societatea civila

Eu castig de 5, 6, 7 ori mai mult decat as castiga ca primar. Am 20 de ani de casatorie, sotul meu era atunci student la MIT. Si el mi-a spus ca se intoarce in Romania. Cand a ajuns aici, avea un salariu de 50 de dolari pe luna, desi avea oferte de sute de mii de dolari din SUA. Ar fi o onoare pentru mine as fiu aleasa primarita a Sectorului 1. Va fi dificil, dar nu imposibil. Am o arma redutabila, societatea civila. Este o arma care nu a fost folosita de ceilalti primari, a explicat Clotilde Armand, la Antena 3.

Nicusor Dan sugereaza ca o posibila frauda electorala ar fi dus la infrangerea lui Clotilde Armand

Nicusor Dan a explicat intr-un mesaj publicat pe Facebook faptul ca exact in sectiile in care USB nu a avut delegati in Sectorul 1, acolo PSD a avut un numar mare de voturi, in celelalte situatia fiind echilibrata, cu un usor avans al candidatului USB, Clotilde Armand.

Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Sectorului 1: Sunt dezamagita de ce s-a intamplat. Asteptam rezultatele finale (VIDEO)

Candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat dezamagita de rezultatul alegerilor, in conditiile in care primele date anuntate duminica seara o dadeau drept castigatoare la.

Cea mai mare surpriza din politica romaneasca: Clotilde Armand, favorita sa castige Primaria Sector 1

In sectorul 1 din Bucuresti a avut loc cea mai mare surpriza din politica romaneasca. Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, Clotilde Armand, e favorita sa castige mandatul de primar, dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )