Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rasturnare de situatie in Serbia. Cand va fi eliberat Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in Serbia. Cand va fi eliberat Sebastian Ghita

Informatii de ultima ora in cazul lui Sebastian Ghita. Acesta ar putea fi pus in libertate peste doar 10 zile daca Ministerul Justitiei din Romania nu reuseste sa trimita in timp util. continuă pe Antena3

Ce a vandut Politiei din Serbia o firma fondata de Sebastian Ghita

Teamnet International, grupul IT infiintat in 2001 de Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, a castigat in noiembrie 2014 un contract in valoare de peste 1 milion de.

Sebastian Ghita ar putea fi ELIBERAT! Curtea Suprema din Serbia: Ministerul Justitiei din Romania sa trimita documentele de extradare in 18 zile

Sebastian Ghita ar putea fi eliberat. Informatia vine chiar de la un oficial sarb. Bojana Stankovic, purtatorul de cuvant al Curtii Supreme Serbia, a declarat ca fostul parlamentar roman ar putea.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 12:20 Ministrul Justitiei: Dupa ce instantele verifica legalitatea extradarii lui Ghita, incepem procedura de aducere in tara Ministerul Justitiei asteapta de la instante incheierea verificarii legalitatii extradarii din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghita pentru a putea incepe procedurile de aducere in tara, a anuntat, marti, ministrul Tudorel Toader. *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile .

Oficial sarb: Sebastian Ghita ar putea fi eliberat in 10 zile

Informatii de ultima ora in cazul lui Sebastian Ghita. Acesta ar putea fi pus in libertate peste doar 10 zile daca Ministerul Justitiei din Romania nu reuseste sa trimita in timp util.

Ce nume a folosit Sebastian Ghita in Serbia, atunci cand a fost prins

Sebastian Ghita a fost prins la sfarsitul saptamanii trecute in Belgrad, la aproape patru luni dupa ce a reusit sa scape de filajul politistilor. Din decembrie anul trecut, cand a disparut, se pare ca a reusit sa treaca.

Ministerul Justitiei nu a primit pana marti de la instante deciziile privind indeplinirea conditiilor pentru solicitarea extradarii lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei a anuntat ca, pana marti dupa-amiaza, nu a primit de la instante deciziile privind indeplinirea conditiilor pentru solicitarea extradarii din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghita.

intrebarile la care Sebastian Ghita nu va raspunde niciodata |OPINIE

S-a fabulat mult in jurul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. in lipsa unor informatii consistente, liderii de opinie au alimentat nevoia publicului de a afla detalii noi despre acest caz cu speculatii irelevante.

Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic

Romania TV a prezentat miercuri un interviu cu un procuror al Inaltei Curti din Serbia, care vorbeste despre situatia lui Sebastian Ghita. Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea. Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol. Nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere, a declarat magistratul sarb care spune ca nu are informatia daca politia sarba stia sau nu ca Sebi Ghita se afla in Serbia.

Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus luni ca nu crede ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania. Reamintim ca Ghita a fost retinut vineri de autoritatile sarbe sub acuzatia ca ar fi folosit acte false, considerata o infractiune in Serbia.

Presa din Serbia face dezvaluiri surprinzatoare despre Sebastian Ghita

Presa din Serbia face dezvaluiri surprinzatoare despre Sebastian Ghita. Potrivit jurnalistilor de la politika. rs, Ghita si-ar fi cumparat o casa in Belgrad, fapt ce contrazice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )