Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus luni ca nu crede ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania. Reamintim ca Ghita a fost retinut vineri de autoritatile sarbe sub acuzatia ca ar fi folosit acte false, considerata o infractiune in Serbia. continuă pe Hotnews

Sebastian Ghita ar putea fi extradat in Romania peste un an

Marti este o zi decisiva pentru Sebastian Ghita, avand in vedere ca la Belgrad se judeca contestatia la mandatul lui de arestare pentru 60 de zile, emis vineri noapte. Procesul este unul de.

MAI: Seria actului prezentat de Sebastian Ghita in Serbia era a unui document expirat

Fostul deputat Sebastian Ghita a prezentat autoritatilor sarbe documente false, iar seria actului este a unui document expirat, a declarat, marti, ministrul de Interne Carmen Dan, la Antena.

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitiei asteapta in acest moment o incheiere din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Din momentul in care o vom avea, nu vom intarzia nici un minut, a spus Tudorel Toader. Vom reveni.

Afacerile dubioase ale lui Sebastian Ghita la care Kovesi a inchis ochii

Fuga si arestarea lui Sebastian Ghita in Serbia redeschid discutiile despre nivelul de protectie a fostului deputat PSD, membru in Comisia Parlamentara pentru Controlul Activitatii SRI, protectie de.

intrebarile la care Sebastian Ghita nu va raspunde niciodata |OPINIE

S-a fabulat mult in jurul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. in lipsa unor informatii consistente, liderii de opinie au alimentat nevoia publicului de a afla detalii noi despre acest caz cu speculatii irelevante.

Sa stea in tara lui sa faca puscarie cum am facut eu. Gigi Becali, despre Sebastian Ghita: Daca vine cu ce a spus pana acum e o nimica toata (VIDEO)

Gigi Becali a comentat in direct pentru B1TV prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia dupa aproape 5 luni in care a fost disparut. Omul de afaceri a afirmat ca fostul deputat ar fi trebuit sa sta.

Basescu: Este foarte important ca, dupa ce va fi extradat, Sebastian Ghita sa fie protejat de statul roman

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca este foarte important ca, dupa ce va fi extradat, omul de afaceri Sebastian Ghita sa fie protejat de statul roman, pentru a putea spune lucrurile pe care le stie despre oameni si institutii care au comis abuzuri de putere in ultimii ani in Romania, el sugerand ca seful statului, Klaus Iohannis, ar pute sa sa se implice, mai ales ca este posibil ca procedura de extradare a lui Ghita din Serbia sa fie una de durata.

Basescu: Este foarte important ca, dupa ce va fi extradat, Sebastian Ghita sa fie protejat de statul roman. Trebuie gasite solusii ca sa poata vorbi

Traian Basescu spune ca este foarte important ca, dupa ce va fi extradat, omul de afaceri Sebastian Ghita sa fie protejat de statul roman, pentru a putea spune lucrurile pe care le stie despre oameni si institutii care au comis abuzuri de putere in ultimii ani in Romania, el sugerand ca seful statului, Klaus Iohannis, ar pute sa sa se implice, mai ales ca este posibil ca procedura de extradare a lui Ghita din Serbia sa fie una de durata.

Va fi extradat Sebastian Ghita sau nu? Ce parere au jurnalistii Antena 3

Unii dintre jurnalistii Antena 3 nu cred in varianta extradarii lui Sebastian Ghita, dupa ce fostul deputat a fost arestat in Serbia. Ghita nu vine prea curand in Romania.

Sebastian Ghita se poate da victima politica pentru a scapa de extradare. Tudorel Toader: Asteptam verificarile instantelor de judecata din Serbia. Curtea de Apel Ploiesti a admis extradarea. Ministerul Justitiei a pregatit cererea de aducere in Romania a

Conventia europeana de la Paris, in baza careia Ministerul Justitiei va cere extradarea lui Sebastian Ghita, permite Serbiei sa refuze procedura in cazul in care apreciaza ca infractiunea de care este acuzat fostul deputat este una politica sau conexa uneia de acest fel. Ghita a sustinut adesea ca este persecutat politic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )