Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sebastian Ghita ar putea fi ELIBERAT! Curtea Suprema din Serbia: Ministerul Justitiei din Romania sa trimita documentele de extradare in 18 zile

B1 B1,
Sebastian Ghita ar putea fi ELIBERAT! Curtea Suprema din Serbia: Ministerul Justitiei din Romania sa trimita documentele de extradare in 18 zile

Sebastian Ghita ar putea fi eliberat. Informatia vine chiar de la un oficial sarb. Bojana Stankovic, purtatorul de cuvant al Curtii Supreme Serbia, a declarat ca fostul parlamentar roman ar putea. continuă pe B1

Sebastian Ghita, aparat de avocatul mafiei din Serbia

Sebastian Ghita isi intareste echipa de avocati cu unul sarb, asa cum obliga legislatia din tara vecina. insa, nu este vorba despre orice avocat, ci unul dintre cei mai buni din.

Oficial sarb: Sebastian Ghita ar putea fi eliberat in 10 zile

Informatii de ultima ora in cazul lui Sebastian Ghita. Acesta ar putea fi pus in libertate peste doar 10 zile daca Ministerul Justitiei din Romania nu reuseste sa trimita in timp util.

incep procedurile de extradare ale lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei asteapta, astazi, documente de la DNA, Curtea Suprema si Tribunalul Prahova, pentru a demara pocedurile de extradare ale fostului deputat Sebastian Ghita. Politia Romana a anuntat, luni, ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Serbia pe o perioada de 18 zile, in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie.

Tudorel Toader: Sebastian Ghita ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca.

Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus luni ca nu crede ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania. Reamintim ca Ghita a fost retinut vineri de autoritatile sarbe sub acuzatia ca ar fi folosit acte false, considerata o infractiune in Serbia.

Rusia: Curtea Suprema a interzis Martorii lui Iehova si a stabilit ca e o organizatie extremista

Curtea Suprema din Rusia a hotarat ca Martorii lui Iehova este organizatie extremista. Asta dupa ce Ministerul de Justitie a solicitat un ordin prin care sa fie inchis sediul central al organizatiei.

Rasturnare de situatie in Serbia. Cand va fi eliberat Sebastian Ghita

Informatii de ultima ora in cazul lui Sebastian Ghita. Acesta ar putea fi pus in libertate peste doar 10 zile daca Ministerul Justitiei din Romania nu reuseste sa trimita in timp util.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile, Romania tv, citand curtea suprema de la Belgrad, precizeaza ca este vorba de 60 de zile --------- * ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii.

Sebastian Ghita se poate da victima politica pentru a scapa de extradare. Tudorel Toader: Asteptam verificarile instantelor de judecata din Serbia. Curtea de Apel Ploiesti a admis extradarea. Ministerul Justitiei a pregatit cererea de aducere in Romania a

Conventia europeana de la Paris, in baza careia Ministerul Justitiei va cere extradarea lui Sebastian Ghita, permite Serbiei sa refuze procedura in cazul in care apreciaza ca infractiunea de care este acuzat fostul deputat este una politica sau conexa uneia de acest fel. Ghita a sustinut adesea ca este persecutat politic.

Sebastian Ghita si-ar fi luat deja avocat sarb si ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita si-ar fi angajat deja un avocat sarb si nu e exclus sa ceara azil politic in Serbia, fapt ce ar da peste cap planurilor autoritatilor romane de a-l aduce la Bucuresti,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3045 seconds )