Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rata somajului a atins cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului a atins cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in aprilie, arata datele oficiale publicate vineri, iar rata somajului in SUA a ajuns aproape de cel mai scazut nivel din ultimul deceniu, ceea ce ar putea deschide calea pentru ca Rezerva Federala sa majoreze dobanda de baza la viitoarea reuniune de politica monetara, relateaza Reuters si AP. continuă pe Ziarul Bursa

Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca. Expansiunea continua cu inca 1.500 de noi locuri de munca in 2017

Grupul german Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca, ajungand la un total 18. 200 salariati in tara, doar in 2016 adaugandu-se 1. 700 de oameni noi echipei Continental. Expansiunea firmei germane va continua si in 2017 cu circa 1. 500 de noi locuri de munca la nivel national. Practic, prin cei 18. 200 angajati existenti la final de 2016, Continental a surclasat Grupul Renault Romania, care avea la finalul anului trecut un total de 16. 700 salariati.

Business report: Hidroelectrica a inregistrat in primele trei luni din 2017 cel mai mare profit din istorie;Podul de la Agigea va fi inchis pentru reparatii; Recorduri in piata auto romaneasca: primul trimestru din 2017 este cel mai bun din ultimii opt a

Mercedes-Benz lanseaza editii speciale pentru Clasa G. Mercedes-Benz continua sa ofere o serie de editii speciale pentru Clasa G. Off-roaderul germanilor poate fi. ANOFM: Rata somajului a scazut usor in martie, la 4,55%. Rata somajului a fost de 4,55% la sfarsitul lunii martie 2017, in scadere cu.

Statisticile rusinii: Teleormanul, aflat 16 ani sub calcaiul lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul. Oamenii sunt dependenti de ajutoarele sociale, iar statul e cel mai mare angajator din judet |ANALIZA

Condus timp de 16 ani de liderul PSD, Liviu Dragnea, Teleormanul se zbate intr-o situatie economica extrem de dificila, iar cifrele arata ca situatia este chiar mai grava decat in Vaslui.

Cel mai mic telefon 4G din lume e cat un pachet de tigari

Dupa ce telefoanele au tot crescut in dimensiuni, era inevitabila ziua cand cineva se va lauda cu cel mai mic. Ziua aceea a venit.

Statisticile rusinii: Teleormanul, aflat 16 ani sub calcaiul lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul. Oamenii sunt dependenti de ajutoarele sociale, iar statul e cel mai mare angajator din judet |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Condus timp de 16 ani de liderul PSD, Liviu Dragnea, Teleormanul se zbate intr-o situatie economica extrem de dificila, iar cifrele arata ca situatia este chiar mai grava decat in Vaslui.

Acesta este cel mai mic smartphone 4G din lume

Intr-o perioada cand telefoanele au tendinta de a fi din ce in ce mai mari, pentru a oferi ecrane generoase, se lanseaza cel mai mic smartphone 4G din lume. O multime de telefoane ofera functionalitate 4G in prezent, astfel ca nu mai este impresionanta o asemena specificatie pentru un smartphone. Cu atat mai putin faptul [].

Cum arata cartierul in care se respira cel mai curat aer din Romania. Aglomerarea urbana este construita intre munti

Un studiu complex, la care au luat parte in jur de 200. 000 de romani, a reliefat care este cel mai bun cartier din Romania din punctul de vedere al calitatii aerului.

Cel mai tanar oras din judet va imbraca straie de sarbatoare

Una din cele mai vechi asezari rurale din judetul Arad, Pecica, care a devenit oras in anul 2004 va fi in mare sarbatoare. implineste 13 ani de la data ridicarii localitatii la rangul de oras.

Caderi masive de pietre pe cel mai inalt drum din tara

Drumarii vor relua lucrarile de deszapezire si de curatare a Transalpinei, cel mai inalt drum din tara, pentru a fi redeschis ciculatiei.

Dupa majorarea salariilor, statul a devenit cel mai bun angajator

Numarul de someri a scazut usor in luna martie, cu 2. 779 fata de luna precedenta, pana la 486. 018, nivel minim din 1994, de cand exista statistici pe aceasta tema, iar rata somajului a coborat la 5,3%, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )