Libnet.ro
UNICEF

15:31

Cel mai mic telefon 4G din lume e cat un pachet de tigari

Adevărul Adevărul,
Cel mai mic telefon 4G din lume e cat un pachet de tigari

Dupa ce telefoanele au tot crescut in dimensiuni, era inevitabila ziua cand cineva se va lauda cu cel mai mic. Ziua aceea a venit. continuă pe Adevărul

Cel mai batran om din lume A MURIT! Avea 146 de ani. inainte de deces, a dezvaluit SECRETUL LONGEVITATII (FOTO)

Din pacate cel mai batran om din lume, Indonezianul Sodimedjo, a murit la varsta de 146 de ani. Barbatul s-a nascut in 1870, si i se mai spunea si Mbah Ghoto, adica bunicul Ghoto, scrie.

A murit cel mai batran om din lume. Avea 146 de ani

Un barbat din Indonezia care pretindea ca are 146 de ani, fiind considerat cel mai batran om din lume, a murit in satul sau din Central Java. Potrivit documentelor sale, Sodimedjo, cunoscut si sub.

Acesta este cel mai mic smartphone 4G din lume

Intr-o perioada cand telefoanele au tendinta de a fi din ce in ce mai mari, pentru a oferi ecrane generoase, se lanseaza cel mai mic smartphone 4G din lume. O multime de telefoane ofera functionalitate 4G in prezent, astfel ca nu mai este impresionanta o asemena specificatie pentru un smartphone. Cu atat mai putin faptul [].

Cea mai rapida camera din lume poate surprinde in detaliu miscarea moleculelor

Cea mai rapida camera din lume poate surprinde in detaliu miscarea luminii si ne ofera o noua perspectiva asupra proceselor si reactiilor chimice si fizice. Camerele performante si ultra-rapide pot captura mai mult de un milion, iar in unele cazuri poate chiar un miliard de cadre pe secunda. Desi aceasta rata pare foarte mare, aceste [].

Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca. Expansiunea continua cu inca 1.500 de noi locuri de munca in 2017

Grupul german Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca, ajungand la un total 18. 200 salariati in tara, doar in 2016 adaugandu-se 1. 700 de oameni noi echipei Continental. Expansiunea firmei germane va continua si in 2017 cu circa 1. 500 de noi locuri de munca la nivel national. Practic, prin cei 18. 200 angajati existenti la final de 2016, Continental a surclasat Grupul Renault Romania, care avea la finalul anului trecut un total de 16. 700 salariati.

Cel mai mare strand din Romania, Litoralul vestului, se deschide pe 1 mai

Cel mai mare strand din Romania si al doilea strand ca marime din Europa situat langa o apa curgatoare isi va deschide portile pe data de 1 mai. Noutatea sezonului este ca zona comerciala a strandului a devenit loc de promenada.

Veste CUTREMURATOARE pentru lumea politica si sindicala din Romania! A murit cel mai apreciat om din ultimii zeci de ani (FOTO)

Una din cele mai apreciate personalitati din Iasi din ultimii zeci de ani s-a stins din viata. Doru Alexandrescu, in varsta de 62 ani, fost lider de sindicat al Blocului National Sindical BNS).

Factura record la cel mai fitos club din Mamaia. Un multimilionar a comandat un Armand de Brignac-elefant, invelit in foita de aur de 24 karate

Fite fara limita in clubul LOFT din Mamaia. Un multimilionar indian a dat o avere pentru o sticla elefant de sase litri) de sampanie Armand de Brignac Mathusalem, invelita in foita de aur de.

Vladimir Draghia, cel mai ravnit BURLAC, in culmea FERICIRII! A fost de 1 mai la mare alaturi de iubita insarcinata (FOTO)

Cel mai curtat burlac din Romania, Vladimir Draghia, a fost surprins alaturi de iubita sa de 1 mai la mare. Acum zilele sale de burlacie au luat sfarsit, pentru ca iubita lui este insarcinata, po.

Statisticile rusinii: Teleormanul, aflat 16 ani sub calcaiul lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul. Oamenii sunt dependenti de ajutoarele sociale, iar statul e cel mai mare angajator din judet |ANALIZA

Condus timp de 16 ani de liderul PSD, Liviu Dragnea, Teleormanul se zbate intr-o situatie economica extrem de dificila, iar cifrele arata ca situatia este chiar mai grava decat in Vaslui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )