Libnet.ro
UNICEF

21:45

Razboi deschis in USL. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii. Antonescu: Am spus adevarul, nu ii permit sa ma faca mincinos (VIDEO)

B1 B1,
Razboi deschis in USL. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii. Antonescu: Am spus adevarul, nu ii permit sa ma faca mincinos (VIDEO)

Razboi fara precendent la varful Uniunii Social Liberale. Victor Ponta si Crin Antonescu s-au acuzat reciproc de minciuna, iar totul a pornit de la stenogramele din cadrul sedintei PNL. Daca acestea sunt. continuă pe B1

Cel mai tensionat moment in USL: PONTA: Antonescu si-a mintit colegii. ...

Liderii USL s-au atacat dur, luni. Seful Guvernului a spus despre liderul PNL ca este mincinos si ca una aspune la televizor si alta in sedinte. In replica, Antonescu a declarat ca nu-i permite premierului sa-l faca mincinos si ca nu el a fost dovedit ca a mintit. Daca stenogramele sunt adevarate, domnul Antonescu si-a mintit colegii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu Legea amnistiei. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De .

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic.

UPDATE: Victor ponta a spus despre Crin Antonescu Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a .

VIDEO. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. ...

Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Nu ar fi pentru prima data cand domnul Antonescu spune una colegilor, alta noua si alta presei, a mai spus Ponta // Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului .

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii

Update 13:45 Antonescu: Lucrurile care au fost relatate in presa sunt reale Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca ceea ce s-a relatat sau citat in presa ca a spus el in sedinta PNL este adevarat, raspunzand astfel acuzatiilor facute de premierul Victor Ponta.

Ponta il ataca pe Antonescu: Si-a mintit colegii. Antonescu: Am spus mereu adevarul. Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos

Update 13. 37 - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, luni, ca ceea ce s-a relatat sau citat in presa ca a spus el in sedinta PNL este adevarat. Lucrurile care au fost relatate in presa drept.

Ponta il ataca pe Crin Antonescu: Si-a MINTIT colegii. Una ne spune, alta colegilor, alta presei

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat, luni, pe seful PNL, Crin Antonescu, spunand despre acesta ca si-a mintit colegii in ceea ce priveste legea amnistiei. Premierul a spus ca a vazut stirile despre.

Presedintele PNL ameninta cu ruperea USL. Ponta: Daca Antonescu vrea, sa rupa USL! Eu nu vreau

Intrebat luni daca este iminenta o rupere a USL dupa Anul Nou, presedintele PNL, Crin Antonescu, a raspuns: Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da. Dar cata vreme suntem in activitate, ca.

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

Ponta: Antonescu a jucat, iar, la offside, cu legea minelor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a continuat jocul la offside si in cazul proiectului legii minelor, a declarat, ieri, Victor Ponta. Numai ca de data asta s-a lasat singur in offside, a mai spus domnia sa, subliniind ca aprobarea acestei legi a fost convenita cu Antonescu.

Basescu: Ponta, Antonescu si Zgonea ar trebui sa DEMISIONEZE

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca aranjamentul intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe legea amnistiei si gratierii si pe Codul Penal s-a facut luni, iar interventia puterilor externe i-a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )