Libnet.ro
UNICEF

21:30

Presedintele PNL ameninta cu ruperea USL. Ponta: Daca Antonescu vrea, sa rupa USL! Eu nu vreau

Antena3 Antena3,
Presedintele PNL ameninta cu ruperea USL. Ponta: Daca Antonescu vrea, sa rupa USL! Eu nu vreau

Intrebat luni daca este iminenta o rupere a USL dupa Anul Nou, presedintele PNL, Crin Antonescu, a raspuns: Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da. Dar cata vreme suntem in activitate, ca. continuă pe Antena3

Antonescu: Sunt alarmat de declaratiile lui Ponta, e posibila ruperea USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este alarmat de declaratiile mincinoase ale liderului PSD, Victor Ponta, iar daca acestea continua este posibila ruperea USL. Nu ma intereseaza impacari si prietenii, ma intereseaza sa salvam decenta, lucrurile capata aspecte patologice, a declarat Crin Antonescu. Intrebat de jurnalisti daca in acest context este posibila ruperea USL din 2014, liderul PNL a confirmat Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da. Cata vreme suntem in .

VIDEO. Antonescu: Sunt alarmat de declaratiile lui Ponta, e posibila ruperea USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este alarmat de declaratiile mincinoase ale liderului PSD, Victor Ponta, iar daca acestea continua este posibila ruperea USL. Pe mine nu ma mai intereseaza impacari, nu ma mai intereseaza prietenii, cand se ajunge la asa ceva nu ne mai putem pune asemenea probleme. Pe mine ma intereseaza insa sa salvam decenta. Pentru ca daca lucrurile capata aspecte patologice, cu 12 oameni care erau. deja te sperii. Vreau insa sa fim decenti, a declarat Crin .

Crin Antonescu, intrebat daca este posibila ruperea USL: Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni ca, daca vor continua atacuri de genul celor lansate de premierul Victor Ponta, care l-a acuzat de minciuna, se teme ca USL s-ar putea rupe.

VIDEO Crin Antonescu, intrebat daca este posibila ruperea USL: Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni ca, daca vor continua atacuri de genul celor lansate de premierul Victor Ponta, care l-a acuzat de minciuna, se teme ca USL s-ar putea rupe.

Cel mai tensionat moment in USL: PONTA: Antonescu si-a mintit colegii. ...

Liderii USL s-au atacat dur, luni. Seful Guvernului a spus despre liderul PNL ca este mincinos si ca una aspune la televizor si alta in sedinte. In replica, Antonescu a declarat ca nu-i permite premierului sa-l faca mincinos si ca nu el a fost dovedit ca a mintit. Daca stenogramele sunt adevarate, domnul Antonescu si-a mintit colegii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu Legea amnistiei. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De .

Razboi deschis in USL. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii. Antonescu: Am spus adevarul, nu ii permit sa ma faca mincinos (VIDEO)

Razboi fara precendent la varful Uniunii Social Liberale. Victor Ponta si Crin Antonescu s-au acuzat reciproc de minciuna, iar totul a pornit de la stenogramele din cadrul sedintei PNL. Daca acestea sunt.

Premierul Ponta: Daca am folosit termeni care l-au suparat pe domnul Antonescu, imi pare rau

Premierul Victor Ponta a comentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, relatia sa cu liderul PNL, Crin Antonescu. Sunt niste lucruri care s-au adunat in timp, dar cred ca principala problema a.

Mircea Badea: Eu ma gandesc daca nu ar fi cumva nevoie de un pact de coabitare intre Ponta si Antonescu

Mircea Badea a declarat, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, ca ar putea fi nevoie in curand de un pact de coabitare intre Crin Antonescu si Victor Ponta. Eu ma gandesc daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )