Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. ...

Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Nu ar fi pentru prima data cand domnul Antonescu spune una colegilor, alta noua si alta presei, a mai spus Ponta // Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului . continuă pe România Liberă

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic.

UPDATE: Victor ponta a spus despre Crin Antonescu Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a .

Cel mai tensionat moment in USL: PONTA: Antonescu si-a mintit colegii. ...

Liderii USL s-au atacat dur, luni. Seful Guvernului a spus despre liderul PNL ca este mincinos si ca una aspune la televizor si alta in sedinte. In replica, Antonescu a declarat ca nu-i permite premierului sa-l faca mincinos si ca nu el a fost dovedit ca a mintit. Daca stenogramele sunt adevarate, domnul Antonescu si-a mintit colegii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu Legea amnistiei. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De .

Razboi deschis in USL. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii. Antonescu: Am spus adevarul, nu ii permit sa ma faca mincinos (VIDEO)

Razboi fara precendent la varful Uniunii Social Liberale. Victor Ponta si Crin Antonescu s-au acuzat reciproc de minciuna, iar totul a pornit de la stenogramele din cadrul sedintei PNL. Daca acestea sunt.

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii

Update 13:45 Antonescu: Lucrurile care au fost relatate in presa sunt reale Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca ceea ce s-a relatat sau citat in presa ca a spus el in sedinta PNL este adevarat, raspunzand astfel acuzatiilor facute de premierul Victor Ponta.

VIDEO. Crin Antonescu: Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos. ...

Antonescu: Am discutat despre posibilitatea care ne este vehiculata din ce in ce mai intesnb ca se pot construi majoritati in jurul PSD, ipoteza pentru care trebuie sa fim pregatiti. USL-ul se afla intr-o situatie grea. // Deciziile nu se iau pe senzatii. Nu ne gandim sa parasim Guvernul. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic Anumite decitii ale PSD-ului ne-au dat sentimentul ca incearca sa forteze .

Ponta il ataca pe Crin Antonescu: Si-a MINTIT colegii. Una ne spune, alta colegilor, alta presei

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat, luni, pe seful PNL, Crin Antonescu, spunand despre acesta ca si-a mintit colegii in ceea ce priveste legea amnistiei. Premierul a spus ca a vazut stirile despre.

Ponta il ataca pe Antonescu: Si-a mintit colegii. Antonescu: Am spus mereu adevarul. Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos

Update 13. 37 - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, luni, ca ceea ce s-a relatat sau citat in presa ca a spus el in sedinta PNL este adevarat. Lucrurile care au fost relatate in presa drept.

Crin Antonescu: Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos. ...

Antonescu: Am discutat despre posibilitatea care ne este vehiculata din ce in ce mai intesnb ca se pot construi majoritati in jurul PSD, ipoteza pentru care trebuie sa fim pregatiti. USL-ul se afla intr-o situatie grea. Deciziile nu se iau pe senzatii. Nu ne gandim sa parasim Guvernul. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic Anumite decitii ale PSD-ului ne-au dat sentimentul ca incearca sa forteze nisste htarari pe carre nu .

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii. Mi-a propus sa dam OUG pe amnistie. Antonescu: Ponta si-a luat indrazneala de a ma face mincionos. Nu-i permit

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a mintit colegii cand le-a spus ca nu a fost de acord cu votarea Legii amnistiei. Replica lui Antonescu avenit imediat: Nu-i permit sa ma faca mincinos. Nu am fost dovedit vreodata mincinos, spre deosebire de altii.

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii. Mi-a propus sa dam OUG pe amnistie. Antonescu: Ponta si-a luat indrazneala de a ma face mincinos. Nu-i permit

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a mintit colegii cand le-a spus ca nu a fost de acord cu votarea Legii amnistiei. Replica lui Antonescu avenit imediat: Nu-i permit sa ma faca mincinos. Nu am fost dovedit vreodata mincinos, spre deosebire de altii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )