Libnet.ro
UNICEF

15:31

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

România Liberă România Liberă,
Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost . continuă pe România Liberă

Cel mai tensionat moment in USL: PONTA: Antonescu si-a mintit colegii. ...

Liderii USL s-au atacat dur, luni. Seful Guvernului a spus despre liderul PNL ca este mincinos si ca una aspune la televizor si alta in sedinte. In replica, Antonescu a declarat ca nu-i permite premierului sa-l faca mincinos si ca nu el a fost dovedit ca a mintit. Daca stenogramele sunt adevarate, domnul Antonescu si-a mintit colegii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu Legea amnistiei. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De .

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic.

UPDATE: Victor ponta a spus despre Crin Antonescu Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a .

VIDEO. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. ...

Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Nu ar fi pentru prima data cand domnul Antonescu spune una colegilor, alta noua si alta presei, a mai spus Ponta // Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului .

Victor Ponta sustine ca Lucian Bolcas nu mai candideaza la Curtea Constitutionala din cauza amenintarilor lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Lucian Bolcas, acuzat de atitudini anti-semite, nu a mai dorit sa candideze la Curtea Constitutionala din cauza aversiunii si a amenintarilor lui Traian Basescu.

VIDEO Victor Ponta sustine ca Lucian Bolcas nu mai candideaza la Curtea Constitutionala din cauza amenintarilor lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Lucian Bolcas, acuzat de atitudini anti-semite, nu a mai dorit sa candideze la Curtea Constitutionala din cauza aversiunii si a amenintarilor lui Traian Basescu.

O cursa aeriana Munchen - Cluj a fost redirectionata la Sibiu din cauza cetii

O aeronava Lufthansa pe ruta Munchen-Cluj a fost redirectionata, duminica la pranz, catre Aeroportul din Sibiu, din cauza cetii, ulterior echipajul luand decizia sa decoleze spre Cluj-Napoca, informeaza Mediafax.

Primarul Kievului, suspendat din cauza dispersarii violente a manifestantilor

Primarul Kievului a fost suspendat din functie din cauza dispersarii violente a manifestantilor din Piata Independentei, relateaza AFP. Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici l-a revocat pe adjunctul .

Nicolae Popa (APDRP): Foarte multi renunta la proiectele cu fonduri UE, din cauza bancilor

Foarte multi romani au renuntat la proiectele prin care puteau obtine bani europeni, din cauza ca bancile nu au dorit sa-i crediteze, problema pe care Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale incearca sa o rezolve, promitand bancilor care vor cofinanta proiectele pe fonduri UE ca vor gestiona toti cei 21 de miliarde de euro de la UE, potrivit directorului general adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa. Vrem sa vedem ce se intampla cu cofinantarea. Cea mai mare problema in momentul de fata este cofinantarea proiectelor pe fonduri europene, unde, din statisticile noastre, din realitatile noastre din programul pe anul trecut, a rezultat ca foarte multi au renuntat nu de bunavoie, ci de nevoie, la implementarea proiectelor, pentru ca nu au avut bani de cofinantare. Bancile nu au vrut sa-i asculte, nu au vrut sa-i ajute, nu au vrut sa-i sprijine, nu au vrut sa negocieze cu ei si au ramas fara sumele acestea, care sa dovedeasca ca pot sa realizeze proiectul, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Nicolae Popa, potrivit Agerpres.

Corlatean: Si romanii si francezii si olandezii vor pierde din cauza amanarii aderarii la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri, ca nu numai romanii, dar si francezii, germanii sau olandezii vor pierde, din punct de vedere economic, din cauza amanarii aderarii Romaniei la Spatiul.

Corlatean: Nu doar romanii, dar si francezii vor pierde din cauza aderarii Romaniei la Schengen

Nu doar romanii, dar si francezii, germanii si olandezi vor avea de pierdut, din punct de vedere economic, din cauza amanarii aderariiRomaniei la Schengen, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )