Libnet.ro
UNICEF

11:15

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, anunta: Gara de Nord va fi reabilitata

Antena3 Antena3,
Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, anunta: Gara de Nord va fi reabilitata

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca lucrari de modernizare a Garii de Nord din Bucuresti vor fi executate inainte de inceperea Campionatului. continuă pe Antena3

RAZVAN CUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Magistrala 5, in exploatare in decembrie 2019

Odiseea darii in exploatare a Magis-tralei 5 continua, desi, recent, Dumitru Sodolescu, directorul general al Metrorex, a declarat ca aceasta va fi data in exploatare in cursul acestui an. Conform ultimelor estimari, se pare ca locuitorii din Drumul Taberei vor putea calatori cu metroul de pe Magistrala 5 abia in luna decembrie.

O noua actiune de imagine a lui Razvan Cuc: Ministrul Transporturilor a dat un nou ultimatum constructorului lotului 2 al autostrazii Sebes-Turda

O noua actiune de imagine a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Acesta a mers, joi, pe santierul lotului 2 de autostrada Sebes - Turda si, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, a dat un nou ultimatum.

Gara de Nord va fi reabilitata. Cuc: Acolo trebuie regandit totul

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta ca Gara de Nord din Bucuresti va intra intr-un proces de reabilitare, in prima faza urmand sa fie facute lucrari care pot fi finalizate pana la inceperea Campionatului European de Fotbal Euro 2020.

Razvan Cuc: Gara de Nord va fi reabilitata

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca.

Ministrul Transporturilor promite o mica modernizare la Gara de Nord inainte de Euro 2020 si una de amploare mai incolo

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca lucrari de modernizare a Garii de Nord din Bucuresti vor fi executate inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior obiectivul va fi supus unor lucrari mai ample, scrie Agerpres. Despre planuri mari de modernizare pentru Gara de Nord se vorbeste de peste un deceniu, iar cele mai radicale proiecte se refera la mutarea garii, dar nu sunt chiar fezabile fiindca ar costa peste un miliard de euro.

CALEA FERATA BUCURESTI-NORD- AEROPORTUL OTOPENI: Razvan Cuc semneaza contractul pentru modernizarea CFR

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat astazi, in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, si a consilierului Primului - Ministru, Gheorghe Popescu, anunta un comunicat de presa.

Scandal intre Mihai Tudose si Razvan Cuc. Jigniri directe intre fostul premier si actualul ministru al Transporturilor

Scandal fara margini intre Razvan Cuc si Mihai Tudose. S-a lasat cu jigniri ca la usa cortului, iar cel care a avut de suferit a fost Tudose. Ce mesaj a transmis ministrul Transporturilor? Tudose si Cuc, scandal fara precedent! Ministrul transporturilor i-a raspuns foarte dur fostului premier. Ministrul afirma faptul ca lucrarile pentru Autostrada A2 .

Ministrul Razvan Cuc, avertisment pentru functionarii Aeroportului Otopeni: Sunt acolo pentru a dezvolta compania si nu doar sa mearga la servici si sa aiba un loc de unde sa plece la sfarsitul zilei

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, ca a solicitat consiliului de administratie al Aeroportului Otopeni sa revoce managementul. Cuc spune ca sunt probleme la lansarea proiectelor, dar a dat.

Ministrul Razvan Cuc, pe santierul autostrazii Lugoj-Deva.Avem unantreprenor roman, un antreprenor care s-a mobilizat la maximum

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat, joi, santierele autostrazii Lugoj-Deva, atat pe tronsoanele din Timis, cat si pe cele din Hunedoara.

Ministrul Razvan Cuc ameninta din nou constructorul de pe lotul 2 al Autostrazii Sebes - Turda: Aveti doua saptamani sa va cautati antreprenori seriosi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat, joi, 13 iunie, un nou ultimatum companiei Aktor, constructorul lotului 2 al Autostrazii Sebes-Turda. Eu cred ca a trecut partea cu bataia de joc vizavi de romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )