Libnet.ro
UNICEF

18:00

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei: consumatorii vulnerabili din Romania ar putea fi sprijiniti cu bani de la UE

Adevărul Adevărul,
Razvan Nicolescu, ministrul Energiei: consumatorii vulnerabili din Romania ar putea fi sprijiniti cu bani de la UE

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, va propune Comisiei Europene sa elaboreze o definitie a consumatorilor vulnerabili de energie si gaze, astfel ca acestia sa primeasca fonduri europene la plata facturilor. Oficialul roman a facut aceasta declaratie vineri, dupa o intalnire cu comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger. continuă pe Adevărul

Razvan Nicolescu va propune CE sa sprijine consumatorii vulnerabili la plata facturilor la energie si gaze

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru energie, va propune Comisiei Europene sa defineasca consumatorii vulnerabil la preturile la energie si gaze, astfel incat acestia sa primeasca fonduri europene la plata facturilor. Nicolescu a facut declaratie.

Din 2019-2020, vom produce mai mult gaz decat vom consuma

Ministrul sustine ca nu trebuie sa fim incrancenati in cautarea de surse alternative, ci sa ne exploatam mai bine resursele Situatia tensionata din Ucraina nu reprezinta, in opinia ministrului delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, o mare problema, intrucat Romania este pregatita sa faca fata oricarei situatii. Domnia sa ne-a declarat, intr-un interviu, ca avem suficient gaz din productia interna ca sa acoperim cererea, dar si ca toate previziunile arata ca, din 2019-2020, Romania va produce mai mult gaz decat va consuma. Ministrul Nicolescu ne-a precizat ca, in anii urmatori, piata gazelor se va mentine constanta, la un nivel de consum apropiat de anul 2013. Domnia sa sustine ca nu trebuie sa ne preocupe atat de mult diversificarea surselor de gaze cand avem atatea resurse in tara noastra, iar Guvernul incurajeaza noile explorari.

A renuntat la venituri de 8.000 de euro la Petrom pentru functia de ministru

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a incasat anul trecut, ca director Petrom, venituri totale de 429. 419 de lei 97. 000 de euro), arata datele din declaratia sa de avere.

Ministrul Energiei: Nici pana acum nu exista motivarea instantei pentru reintrarea in insolventa a Hidroelectrica

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, este preocupat de absenta motivarii instantei la doua luni de la reintrarea in insolventa a Hidroelectrica, dar spera ca producatorul de electricitate sa iasa din aceasta procedura pana la sfarsitul anului.

Ministrul delegat pentru energie: Am propus acordarea unui ajutor din fonduri europene pentru consumatorii vulnerabili de energie

La nivelul Comisiei Europene va fi discutata in perioada urmatoare o propunere privind sprijinirea consumatorilor vulnerabili de energie electrica si gaze naturale, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, dupa o intalnire cu comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger. Nicolescu a precizat ca propunerea sa vizeaza acordarea unor ajutoare din fonduri europene pentru acesti consumatori vulnerabili.

Ce se intampla cu redeventele petroliere: raspunde ministrul Energiei

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat joi ca, daca va fi intrebat, va comunica Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) si Ministerului Finantelor Publice MFP) sa ia o decizie privind noile redevente la petrol si gaze.

Ministrul Energiei: Sper ca Hidroelectrica sa iasa din insolventa pana in noiembrie. Remus Borza nu ar trebui sa mai incaseze inca un bonus pe langa salariul de peste 20.000 lei

Hidroelectrica ar trebui sa iasa din insolventa la inceputul celui de-al patrulea trimestru 2014, potrivit Ministrului Energiei, Razvan Nicolescu. Acesta a vorbit si despre o posibila blocare a bonusului pentru administratorului judiciar, Remus Borza,.

Business report: Ministrul Energiei: Redeventele petroliere ar trebui modificate dupa alegerile prezidentiale; Romania are 15 kilometri de poteci desfundate care au statut de Drum National. Mergand pe ele fara rovinieta, soferii risca amenzi usturatoare;

N-avem drumuri bune, dar suntem campioni la cresterea taxelor pentru carburanti. Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant si doar o treime din intreaga retea de drumuri, care insumeaza. Investitorii imobiliari pierd dublu pe cat castiga in Romania. Sectorul imobiliar este de departe generatorul celor mai mari pierderi din economia romaneasca, cu peste 2. 300 de firme inregistrand pierderi cumulate de 1,36 mld. euro.

Echipa F1 din Romania asteapta verdictul lui Bernie Ecclestone

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca va admite din 2015 doua echipe noi in Formula 1. Prima a fost anuntata, o echipa americana, iar a doua este gruparea din Romania, Forza Rossa, cea a importatorului in Romania, care asteapta raspunsul in aceste zile pentru a sti daca intra n F1 din 2015 sau mai are de stat un an.

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3198 seconds )