Libnet.ro
UNICEF

05:45

Reactia Ecaterinei Andronescu vizavi de retragerea lui Ponta: O GRESEALA de fond si de forma

România Liberă România Liberă,
Reactia Ecaterinei Andronescu vizavi de retragerea lui Ponta: O GRESEALA de fond si de forma

Ecaterina Andronescu a declarat, duminica, la Antena 3, ca retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD este o greseala si de fond. continuă pe România Liberă

Ecaterina Andronescu: Retragerea lui Ponta, o GRESEALA de fond si de forma

Retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD este o greseala si de fond, si de forma, a comentat, duminica, Ecaterina Andronescu, lider social-democrat. in plus, o astfel de decizie nu se ia de unul si nu se.

Calin Popescu Tariceanu: Retragerea lui Ponta nu are cum sa afecteze coalitia. Premierul are sprijinul ALDE

Retragerea premierului Victor Ponta de la conducerea PSD nu are cum sa afecteze buna functionare a coalitei de guvernare, iar acesta se bucura de tot sprijinul ALDE, a declarat duminica seara, pentru Mediafax, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. El este de parere ca retragerea lui Ponta nu are cum sa afecteze functionarea coalitiei de guvernare, iar Victor Ponta va conduce in continuare Executivul.

Liderul PSD Constanta, despre retragerea lui Ponta: Este gestul unui lider responsabil

Presedintele executiv al PSD Constanta, Decebal Fagadau, afirma ca retragerea lui Victor Ponta de la conducerea formatiunii este un gest corect, de fair-play fata de colegi si, totodata, o hotarare a unui lider responsabil.

Ce se intampla cu PSD dupa RETRAGEREA lui Ponta? Iata ce spun sociologii

PSD va continua sa scada in sondaje dupa retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului, a apreciat sociologul Marius Pieleanu, duminica, la Antena 3. Partidul va scadea in sondaje, oricum e intr-o.

Tariceanu: Coalitia de guvernare merge inainte, dupa retragerea lui Ponta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a asigurat ca, dupa retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD, coalitia de guvernare va merge inainte. Declaratia a fost facuta de Tariceanu,.

Renate Weber: Retragerea lui Ponta, o LOVITURA naprasnica pentru PSD. Ar putea sa duca la RUPEREA partidului

Europarlamentul ALDE Renate Weber este de parere ca retragerea lui VIctor Ponta din fruntea PSD este o lovitura naprasnica la adresa partdiului, care ar putea sa duca chiar la ruperea formatiuniiEste o.

Tariceanu, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Explicatiile pe care le-a dat mi se par logice si coerente. Interesul este sa mentinem coalitia la guvernare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca a fost surprins de anuntul ca Victor Ponta a.

Tariceanu, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Explicatiile pe care le-a dat mi se par logice si coerente. Interesul este sa mentinem coalitia la guvernare (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca a fost surprins de anuntul ca Victor Ponta a.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD: Sa plece de la Guvern

Gestul lui Ponta este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Premierul da senzatia ca face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa incearca doar sa castige timp. Victor Ponta este.

Victor Bostinaru: E o uimire totala si o mahnire retragerea lui Ponta

Decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la sefia PSD este una surprinzatoare, complicata si plina de mahnire, este de parere europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. Nu-mi ascund surpriza totala si ma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )