Libnet.ro
UNICEF

05:15

Istoria confruntarilor Simona Halep contra Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Istoria confruntarilor Simona Halep contra Serena Williams

Capul de afis al sferturilor de finala de la Australian Open il reprezinta duelul dintre Simona Halep si Serena Williams, doua foste lidere mondiale din generatii diferite. continuă pe Online Sport

Simona Halep si Serena Williams vor juca miercuri de la ora 10

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, a fost programat de organizatori, marti, dupa ora 10. 00, in sferturile de finala ale Australian Open, scrie News.

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena.

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep dupa ce favoritele au castigat - Meciuri tari de tot in optimi

Serena Williams, Naomi Osaka, Garbine Muguruza si Aryna Sabalenka s-au calificat vineri in optimile de la Australian Open, faza a competitiei unde vom avea parte de meciuri foarte tari. Toate aceste jucatoare se afla pe partea de tablou a Simonei Halep: a trecut de Veronika Kudermetova.

Cand va avea loc marele meci dintre Simona Halep si Serena Williams

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de marti n. r. 16 februarie), una in care va avea loc si partida dintre Simona Halep 2 WTA) si Serena Williams 11 WTA).

Care poate fi cheia meciului cu Serena Williams - Ce spune Darren Cahill

Nu mai e mult timp iar pe Rod Laver Arena marti dimineata) vor patrunde Simona Halep si Serena Williams. Duelul din sferturile de la Australian Open este capul de afis al zilei. Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre meciul cu marea campioana americana si a spus care ar putea fi cheia confruntarii.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021, dupa ce a invins-o pe jucatoarea poloneza Iga Swiatek, in varsta de 19 ani si numarul 17 WTA. Dupa aceasta victorie,.

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

Suma uriasa pe care o castiga Simona Halep daca o invinge pe Serena Williams la Australian Open

O noua provocare istorica pentru Simona Halep care se va intalni in sferturile de finala ale Australian Open 2021 cu Serena Williams. Meciul va avea loc marti dimineata, de la ora 10:00, ora Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )