Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reactia lui Ilie Nastase dupa victoria lui Halep

Antena3 Antena3,
Reactia lui Ilie Nastase dupa victoria lui Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, despre victoria Simonei Halep in semifinale la Melbourne: Este meciul carierei ei

Fostul tenismen Ilie Nastase sustine ca semifinala jucata joi la Australian Open a fost meciul carierei pentru Simona Halep. Un meci dramatic. Este meciul carierei ei. ) A jucat cu o jucatoare.

De ce nu merge Ilie Nastase la vanatoare cu Ion Tiriac: Mi-e frica sa nu ma impuste

Motivul pentru care Ilie Nastase nu merge la vanatoare cu Ion Tiriac este unul incredibil. Fostul numar unu mondial a marturisit reporterilor Spynews. ro ca ii este frica ca nu cumva, Ion Tiriac sa-l.

Ilie Nastase, declaratie halucinanta: Nu particip la vanatoarea de la Balc fiindca imi e frica sa nu ...

Ilie Nastase a facut o destainuire uluitoare. Fostul numar unu mondial s-a confesat reporterilorSpynews. ro cu privire lamotivul incredibil pentru care nu participa la partidele de vanatoare.

Incredibila Simona Halep: WTA, elogii pe Twitter dupa victoria romancei in semifinala Australian Open cu Angelique Kerber

WTA organizatorul competitiei feminine de tenis) o elogiaza pe Simona Halep in doua postari pe Twitter dupa victoria fantastica asupra lui Angelique Kerber in semifinalele Australian Open 6-3, 4-6, 9-7): Incredibila Simona Halep si Un meci absolut uluitor!.

Ilie Nastase invita la calm: inca nu e vreo mare performanta!. Cum a caracterizat jocul lui Halep

Cu doua titluri de Grand Slam in CV-ul sau, la US Open 1972) si la French Open 1973), fostul lider ATP a insistat ca Halep trebuie sa-si pastreze echilibrul inaintea finalei cu Wozniacki 2 WTA).

Halep, avertizata de Ilie Nastase: Fostul jucator a explicat care va fi marea problema a Simonei in meciul cu Kerber

Simona Halep 1 WTA) a jucat excelent pana acum la Melbourne, avand prestatii demne de locul 1 mondial. Iar in singura partida in care n-a stralucit, cea cu Lauren Davis 76 WTA), tot a reusit sa se califice.

C.T. Popescu, dupa victoria lui Halep: M-am uitat cu inima stransa. Osaka a jucat cu nasul sus

Noami Osaka, japoneza pe care a invins-o luni Simona Halep la Australian Open calificandu-se in sferturile de finala ale turneului, este foarte talentata, dar sta foarte prost la capitolul munca.

Reactia lui Mihai Fifor dupa cazul militarului care si-a ucis iubita intr-un coafor. Ce va face statul pentru militarii reveniti din teatrele de operatii

Ministrul Apararii Mihai Fifor, care este si premier interimar, a reactionat dupa cazul militarului care si-a injunghiat mortal concubina intr-un coafor din Titu si care participase la o misiune.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )