Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reactia lui Vladimir Putin dupa uciderea brutala a lui Boris Nemtov

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Vladimir Putin dupa uciderea brutala a lui Boris Nemtov

Presedintele rus Vladimir Putin i-a ordonat celui mai inalt gradat din fortele de securitate sa supravegheze personal ancheta uciderii lui Nemtov. continuă pe România Liberă

Obama condamna uciderea brutala a lui Boris Nemtov si cere o ancheta transparenta

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze.

Obama condamna uciderea brutala a lui Boris Nemtov, cere o ancheta transparenta. Ce spun personalitati din SUA, Ucraina si Rusia despre asasinarea lui Nemtov

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze rapid o ancheta prompta, impartiala si transparenta, informeaza Reuters .

Cine este Boris Nemtov, liderul opozitiei ruse asasinat la Moscova. Uciderea celui mai inversunat critic rus al lui Vladimir Putin i-a socat pe liderii lumii

Liderul opozitiei ruse, asasinat. Boris Nemtov, care a fost impuscat mortal la Moscova la varsta de 55 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, a fost o figura carismatica a politicii ruse, un reformator liberator care s-a remarcat in timpul lui Boris Eltin si care a devenit un critic inversunat al presedintelui Vladimir Putin, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax.

Viata lui Vladimir Putin, vazuta de Boris Nemtov, opozantul asasinat la comanda: Traieste ca un monarh din Golful Persic

Vladimir Putin detine 20 de vile, 4 iahturi si chiar un palat la Marea Neagra, sustinea Boris Nemtov, liderul opozitiei ruse asasinat in noaptea de vineri spre sambata, la comanda, dupa cum a afirmat chiar Putin. Viata lui Vladimir Putin a fost descrisa intr-o carte a lui Nemtov, Viata unui sclav la galere, in care se arata ca liderul de la Kremlin traieste ca un monarh din Golful Persic.

Biografia lui Nemtov, asasinat la Moscova: un reformator liberal, devenit critic inversunat al lui Vladimir Putin

Boris Nemtov, impuscat mortal la Moscova la varsta de 55 de ani, a fost o figura carismatica a politicii ruse, un reformator liberator care s-a remarcat in timpul lui Boris Eltin si care a devenit un critic inversunat al presedintelui Vladimir Putin, relateaza BBC News Online preluat de mediafax. De profesie cercetator in domeniul nuclear, tatal a patru copii, Nemtov a fost si un activist ecologist. Boris Nemtov a fondat numeroase miscari de opozitie dupa ce a parasit Parlamentul rus in 2003 si a fost copresedintele Partidului Republican - Partidul Libertatii Poporului din 2012.

Vladimir Putin: Vom face tot ce este posibil pentru ca autorii asasinarii lui Nemtov sa fie pedepsiti. Autoritatile de la Moscova au autorizat pentru duminica un mars in memoria opozantului puterii de la Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat sambata, la o zi dup asasinarea opozantului sau Boris Nemtov, ca se va face tot ce este posibil pentru ca organizatorii si executantii acestei crime lase si cinice sa primeasca pedeapsa pe care o merita, informeaza AFP.

Miscarea RUSIEI care ameninta Europa. Ce decizie a luat aseara Vladimir Putin: Vom aduce navele militare rusesti in port

Navele militare rusesti vor avea acces in porturile din Cipru, in urma unui acord semnat de presedintii celor doua tari, la resedinta guvernamentala de langa Moscova. Vladimir Putin sustine ca prezenta.

VIDEO. Gafa la CNN. Vladimir Putin, prezentat drept terorist SI. Postul de televiziune isi cere scuze

Postul american de televiziune CNN a facut o gafa joi, cand a afisat pe ecran fotografia presedintelui rus Vladimir Putin in timpul stirii in care se anunta dezvaluirea identitatii teroristului SI cunoscut ca John Jihadistul, informeaza Mediafax.

Mihail Hodorkovski despre Vladimir Putin: Un rege gol care se confrunta cu un dezastru economic

Fostul magnat rus Mihail Hodorkovski a declarat joi ca Vladimir Putin este un rege gol care domneste peste o economie ce va regresa si mai mult, generand in cele din urma o batalie intre clanurile rivale din Moscova, relateaza Reuters, citat de Mediafax. Putin cu pieptul gol nu este un lider atotputernic. Este un rege gol, a declarat Hodorkovski la Londra.

Vladimir Putin a taiat salariile membrilor administratiei prezidentiale cu 10%

Presedintele rus Vladimir Putin a decis sa taie salariile membrilor administratiei prezidentiale cu 10%, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )