Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia SRI, dupa declaratiile lui Sebastian Ghita: Dan Condrea nu era filat

Adevărul Adevărul,
Reactia SRI, dupa declaratiile lui Sebastian Ghita: Dan Condrea nu era filat

Reprezentantii Serviciului Roman de Informatii spun ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu era filat in momentul accidentului in care si-a perdut viata, acest lucru fiind interzis in urma unei decizii a Curtii Constitutionale. continuă pe Adevărul

Tolo.ro: Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul cu accidentul lui Dan Condrea

Jurnalistul Catalin Tolontan publica, duminica seara, pe blogul sau Tolo. ro, o declaratie a deputatului Sebastian Ghita, membru al Comisiei de Control a SRI, care ar fi lasat sa se inteleaga ca va cere in Parlament ca echipa de filaj sa faca public filmul, la scurt timp dupa accidentul rutier in care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-ar fi pierdut viata, dupa cum au declarat surse din Politie. Nu ne putem permite sa fim perceputi ca un stat mafiot, a afirmat deputatul, precizand ca va cere luni intrunirea comisiei din Parlament.

Sebastian Ghita, dupa decesul lui Dan Condrea: Maine ne vom intruni in Comisia Parlamentara si vom cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului. Nu ne putem asuma riscul ca Romania sa fie considerata un stat mafiot

La scurt timp dupa amnuntul ca patronul Hexi Pharma, dan Condre, a murit intr-un accident rutier, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, a declarat, pentru Catalin Tolontan,.

Sebastian Ghita, despre moartea patronului Hexi Pharma: Din experienta mea, pot sa va spun ca sunt convins ca avea filaj (VIDEO)

Deputatul Sebastian ghita, membru in comisia de Control a activitatii SRI, a declarat duminisa seara, intr-o interventie telsefonica in cadrul emisiunii Om la Om, de pe B1 TV,.

Klaus Iohannis, dezvaluiri in premiera. Ce i-a transmis SRI dupa tragedia din Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca dupa incendiul de la Colectiv a primit cateva informari cu privire la sistemul de sanatate, potrivit Agerpres. Imediat dupa Colectiv am primit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )