Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reactia taioasa a lui Viktor Orban, dupa victoria la europarlamentare

Antena3 Antena3,
Reactia taioasa a lui Viktor Orban, dupa victoria la europarlamentare

Premierul Ungariei, Viktor Orban, reflectand la victoria partidului sau Fidesz in alegerile pentru Parlamentul European, a afirmat ca ungurii au incredintat aliantei de guvernamant trei obiective: oprirea. continuă pe Antena3

Viktor Orban spera ca alegerile europarlamentare sa intareasca fortele politice anti-imigratie in Europa

Premierul ungar Viktor Orban si-a exprimat duminica speranta ca alegerile europarlamentare sa intareasca fortele politice anti-imigratie in Europa, relateaza Reuters.

Formatiunea lui Viktor Orban a castigat in mod categoric alegerile europarlamentare din Ungaria

Viktor Orban continua sa domine in mod categoric scena politica din Ungaria! Fidesz a castigat alegerile cu un procent de 56%, potrivit estimarilor de dupa vot. Partidul Socialist stanga) este creditat cu.

Partidul premierului Viktor Orban a castigat scrutinul europarlamentar in Ungaria

Formatiunea de dreapta Fidesz, condusa de premierul Viktor Orban, se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar in Ungaria, arata sondaje efectuate la iesirea de la urne, relateaza Mediafax.

Viktor Orban se leapada de extrema-dreapta austriaca! Premierul maghiar isi indreapta privirile catre nationalistii italieni

Premierul maghiar Viktor Orban si Fidez le-au intors spatele lui Heinz-Christian Strache si FPOe din Austria dupa un scandal rasunator cu o pretinsa miliardara rusa, care a facut sa se clatine coalitia de.

VIKTOR ORBAN: Manfred Weber este un lider slab

Premierul ungar, Viktor Orban, l-a numit pe principalul candidat al Partidului Popular European PPE) pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, drept un lider slab.

IN ALEGERILE EUROPENE: Viktor Orban spera la pozitionarea partidelor impotriva migratiei

Premierul ungar, Viktor Orban, si-a exprimat astazi, speranta ca alegatorii europeni sa consolideze reprezentarea formatiunilor politice ostile migratiei in Parlamentul de la Strasbourg.

Viktor Orban, atac la unul dintre cei mai importanti oameni politici europeni. Este un lider slab

In plin scrutin european, premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a atacat pe germanul Manfred Weber, unul dintre principalii favoriti la preluarea conducerii Comisiei Europene, relateaza Politico. eu. Daca vrei sa.

PONTA, DUPA VICTORIA FORMATIUNII LUI FRANS TIMMERMANS IN ALEGERI: Olandezii nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, afirma, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria in alegerile europarlamentare din Olanda a formatiunii prim-vicepresedintelui CE Frans Timmermans, un critic al guvernarii PSD, ca se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3 si nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )