Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viktor Orban spera ca alegerile europarlamentare sa intareasca fortele politice anti-imigratie in Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viktor Orban spera ca alegerile europarlamentare sa intareasca fortele politice anti-imigratie in Europa

Premierul ungar Viktor Orban si-a exprimat duminica speranta ca alegerile europarlamentare sa intareasca fortele politice anti-imigratie in Europa, relateaza Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

IN ALEGERILE EUROPENE: Viktor Orban spera la pozitionarea partidelor impotriva migratiei

Premierul ungar, Viktor Orban, si-a exprimat astazi, speranta ca alegatorii europeni sa consolideze reprezentarea formatiunilor politice ostile migratiei in Parlamentul de la Strasbourg.

Formatiunea lui Viktor Orban a castigat in mod categoric alegerile europarlamentare din Ungaria

Viktor Orban continua sa domine in mod categoric scena politica din Ungaria! Fidesz a castigat alegerile cu un procent de 56%, potrivit estimarilor de dupa vot. Partidul Socialist stanga) este creditat cu.

Partidul premierului Viktor Orban a castigat scrutinul europarlamentar in Ungaria

Formatiunea de dreapta Fidesz, condusa de premierul Viktor Orban, se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar in Ungaria, arata sondaje efectuate la iesirea de la urne, relateaza Mediafax.

VIKTOR ORBAN: Manfred Weber este un lider slab

Premierul ungar, Viktor Orban, l-a numit pe principalul candidat al Partidului Popular European PPE) pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, drept un lider slab.

Exit poll, ora 21.00: Primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019. Sectiile de votare s-au inchis

Sectiile de votare s-au inchis si acestea sunt primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019 si pentru referendumul pe Justitie. Exit-poll, rezultate alegeri europarlamentare, ora 21. 00 Romanii au iesit la vot in numar record, atat in tara, cat si in strainatate pentru a-si exprima votul pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si pentru a se exprima in [] .

Viktor Orban se leapada de extrema-dreapta austriaca! Premierul maghiar isi indreapta privirile catre nationalistii italieni

Premierul maghiar Viktor Orban si Fidez le-au intors spatele lui Heinz-Christian Strache si FPOe din Austria dupa un scandal rasunator cu o pretinsa miliardara rusa, care a facut sa se clatine coalitia de.

HARTI INTERACTIVE Prezenta la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019 in fiecare judet din tara. Situatia comparativa cu celelalte alegeri

La ora 10:00, in Romania, au votat 6,56% pentru alegerile Europarlamentare si 5,24% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016, si mult mai ridicata fata de europarlamentarele din 2014. Prezenta la Europarlamentare e chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la ora 10 aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 6,3% la europarlamentare si 5,08% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

HARTI INTERACTIVE Prezenta mare la ora 11:00 la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019. Situatia din ficare judet din tara

La ora 11:00, in Romania, au votat 10,58% pentru alegerile Europarlamentare si 8,49% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016 8,62). Prezenta la Europarlamentare la ora 10 a fost chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la aceeasi ora aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 10,61% la europarlamentare si 8,61% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

Viktor Orban, atac la unul dintre cei mai importanti oameni politici europeni. Este un lider slab

In plin scrutin european, premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a atacat pe germanul Manfred Weber, unul dintre principalii favoriti la preluarea conducerii Comisiei Europene, relateaza Politico. eu. Daca vrei sa.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Patriarhul Daniel a votat la alegerile europarlamentare si la referendum

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, la sectia de votare din cadrul Scolii Nr. 74Ienachita Vacarescudin Bucuresti atat la alegerile europarlamentare, cat s.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )