Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reactie pozitiva a pietelor din Marea Britanie, dupa ce Scotia s-a exprimat impotriva independentei

B1 B1,
Reactie pozitiva a pietelor din Marea Britanie, dupa ce Scotia s-a exprimat impotriva independentei

Pietele din Marea Britanie au avut o reactie pozitiva, inregistrand un avans important, dupa ce aproximativ 55% dintre scotieni au votat impotriva independentei Scotiei, informeaza Financial Times. Actiunile. continuă pe B1

Avans important al pietelor din Marea Britanie dupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit

Pietele din Marea Britanie au inregistrat un avans importantdupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit.

Avans important al pietelor din Marea Britanie dupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul Unit

Pietele din Marea Britanie au inregistrat un avans importantdupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit.

Roman retinut in Marea Britanie, dupa ce a comis o escrocherie de 500.000 de lire sterline

Un roman acuzat de escrocherie de 500. 000 de lire a fost retinut de autoritatile din Marea Britanie. Barbatul in varsta de 45 de ani a folosit o firma fictiva pentru a obtine bani din partea unei companii. Cu.

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat 1,5 milioane de dolari pe rezultatul referendumului pentru independenta Scotiei

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat aproape 1,5 milioane de dolari pe varianta ca scotienii vor vota nu la referendumul pentru independenta. Aceasta este considerata a fi cea mai mare suma pariata vreodata pe un eveniment politic in Marea Britanie, scrie Time.

Femeie din Marea Britanie, agresata sexual de o fantoma: Mi-a atins coapsa si scotea sunete ciudate

Deborah Rawson, o femeie din Marea Britanie, a acuzat o fantoma ca a agresat-o sexual, relateaza Metro. Femeia de 48 ani isi terminase treburile casnice in momentul in care spune ca a simtit ca o fantoma o.

Ce pierde Marea Britanie daca Scotia obtine independenta

In cazul in care scotienii voteaza joi separarea de Marea Britanie, britanicii ar pierde de la mari actori la mancare si peisaje specifice.

GALERIE: Ce pierde Marea Britanie daca Scotia obtine independenta

Scotia face parte din Regatul Unit de mai bine de 300 de ani. Cu toate acestea, Scotia cu totul deosebita fata de alte regiuni ale Marii Britanii. Dar cel mai important este faptul ca Scotia este o natiune bogata. Practic ar fi a 14 natiune in randul statelor dezvoltate din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor, economia sa fiind bazata pe o fundatie financiara solida, activitati economice dintre cele mai diverse si un potential insemnat de dezvoltare a noilor industrii si tehnologii cum ar fi biotehnologia sau resursele regenerabile. Si sa nu uitam de bogatiile naturale ce consta in petrol si gaze.

Referendum in Scotia: Ce pierde Marea Britanie in cazul in care Scotia opteaza pentru independenta

Scotienii voteaza joi daca se vor separa de Marea Britanie, o decizie care ar aduce Scotiei independenta dar care ar insemna in acelasi timp si pierderi pentru britanici de la mari actori la mancare si peisaje specifice.

Marketing inteligent sau o greseala inocenta? O companie de mobila din Marea Britanie a sarbatorit Independenta Scotiei

Independenta Scotiei de Marea Britanie a fost respinsa, potrivit rezultatelor finale anuntate deja. insa, o companie de mobila britanica, cu sediul la Londra, a anuntat vineri dimineata reduceri cu ocazia independentei Scotiei. Imediat dupa, si-au cerut scuze, mentionand ca au trimis din greseala mesajul pregatit in cazul obtinerii independentei. Totusi, au specificat ca pastreaza reducerea.

Dacia a prezentat noua versiune Duster pentru piata din Marea Britanie

Dacia a prezentat vineri versiunea pentru 2015 a modelului Duster destinat pietei britanice, cu volan pe dreapta. Noua versiune are un design al grilei radiatorului schimbat, bare pentru amararea portbagajului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )