Libnet.ro
UNICEF

14:00

Referendum in Scotia: Ce pierde Marea Britanie in cazul in care Scotia opteaza pentru independenta

Adevărul Adevărul,
Referendum in Scotia: Ce pierde Marea Britanie in cazul in care Scotia opteaza pentru independenta

Scotienii voteaza joi daca se vor separa de Marea Britanie, o decizie care ar aduce Scotiei independenta dar care ar insemna in acelasi timp si pierderi pentru britanici de la mari actori la mancare si peisaje specifice. continuă pe Adevărul

Ce pierde Marea Britanie daca Scotia obtine independenta

In cazul in care scotienii voteaza joi separarea de Marea Britanie, britanicii ar pierde de la mari actori la mancare si peisaje specifice.

GALERIE: Ce pierde Marea Britanie daca Scotia obtine independenta

Scotia face parte din Regatul Unit de mai bine de 300 de ani. Cu toate acestea, Scotia cu totul deosebita fata de alte regiuni ale Marii Britanii. Dar cel mai important este faptul ca Scotia este o natiune bogata. Practic ar fi a 14 natiune in randul statelor dezvoltate din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor, economia sa fiind bazata pe o fundatie financiara solida, activitati economice dintre cele mai diverse si un potential insemnat de dezvoltare a noilor industrii si tehnologii cum ar fi biotehnologia sau resursele regenerabile. Si sa nu uitam de bogatiile naturale ce consta in petrol si gaze.

Marea Britanie se face mica? Scotia si ideile ei

E un mijloc de septembrie frumos in Marea Britanie, colorat, inca verde, inca tacut. Asta pana cand pornesti radioul, aprinzi televizorul, deschizi un ziar sau contul de Twitter plin cu hastag-uri cu Yes sau BetterTogether. Toamna lui 2014 e o toamna scotiana. Despre Scotia si ideile ei.

Comediantul John Oliver rezuma povestea de dragoste cu nabadai dintre Scotia si Marea Britanie

Cu referendumul scotian la doar cateva zile distanta, John Oliver, actorul si comediantul britanic, ne face un rezumat al casniciei vechi de sute de ani dintre Scotia si Anglia. Pe scurt: e o alianta cu nabadai.

Premierul David Cameron: Daca Scotia voteaza da, Marea Britanie se va diviza si vom porni pe cai separate pentru totdeauna

Premierul britanic David Cameron a lansat luni un apel insistent catre scotieni sa respinga independenta de Regatul Unit, la referendumul prevazut pentru joi, relateaza AGERPRES. Daca Scotia voteaza da,.

Marea Britanie, tara vampirilor: englezii ravnesc la mitul lui Dracula

Cotidianul Daily Mirror scrie ca in Marea Britanie s-au semnalat in ultimii 100 de ani de 25 de ori mai multe cazuri de morti vii decat in Transilvania, locul considerat casa mitului Dracula, motiv suficient pentru care Marea Britanie se aiba renumele de patrie a vampirilor.

Femeie din Marea Britanie, agresata sexual de o fantoma: Mi-a atins coapsa si scotea sunete ciudate

Deborah Rawson, o femeie din Marea Britanie, a acuzat o fantoma ca a agresat-o sexual, relateaza Metro. Femeia de 48 ani isi terminase treburile casnice in momentul in care spune ca a simtit ca o fantoma o.

Referendum in Scotia. Tot ce trebuie sa stii despre plebiscitul care ameninta sa rupa Regatul Unit

Joi are loc un referendum in Scotia care poate schimba harta Europei. Scotienii trebuie sa aleaga daca vor independenta sau raman alaturi de Marea Britanie.

VIDEO Referendum in Scotia. Tot ce trebuie sa stii despre plebiscitul care ameninta sa rupa Regatul Unit

Joi are loc un referendum in Scotia care poate schimba harta Europei. Scotienii trebuie sa aleaga daca vor independenta sau raman alaturi de Marea Britanie.

Referendum in Scotia. Istoria insangerata pe care scotienii n-o pot uita

Referendumul din Scotia, care va avea loc joi, ameninta sa puna capat legaturii de 300 de ani cu Marea Britanie. Unirea Scotiei cu Anglia s-a facut pe timp de pace, insa numai dupa ce britanicii i-au invadat pe scotieni de doua ori, iscand doua razboaie pentru independenta in Scotia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )