Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactii internationale dupa investirea lui Joe Biden. Administratia sa va avea misiunea de a vindeca sufletul natiunii. Atasamentul fata de democratie nu cunoaste frontiere (VIDEO)

B1 B1,
Reactii internationale dupa investirea lui Joe Biden. Administratia sa va avea misiunea de a vindeca sufletul natiunii. Atasamentul fata de democratie nu cunoaste frontiere (VIDEO)

Lideri politici si religiosi i-au felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, miercuri, ziua in care au fost investiti in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Statelor. continuă pe B1

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Administratia Biden a preluat controlul asupra conturilor de Twitter, dupa investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Conturile de Twitter ale Casei Albe au fost transferate de la administratia Trump la administratia Biden, miercuri, imediat dupa ceremonia de investire a noului presedinte SUA, a precizat potrivit purtatorului de cu.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

Reactii internationale dupa investitura lui Biden: Natanyahu ii cere sa pastreze relatia cu Israelul; Papa ii cere sa aduca linistea; Macron se bucura de Acordul de la Paris

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a cerut miercuri noul presedinte american Joe Biden sa intareasca alianta dintre Israel si Statele Unite pentru a face fata provocarilor comune, precum amenintarea din Iran, potrivit AFP. Papa Francisc l-a incurajat miercuri pe noul presedinte SUA, Joe Biden, sa promoveze reconcilierea si pacea in Statele Unite si intre popoare.

Jens Stoltenberg (NATO), dupa inaugurarea lui Joe Biden: Nimeni nu poate infrunta provocarile singur, dar impreuna reprezentam 1 miliarde de oameni si jumatate din puterea militara si economica a lumii

In numele NATO, Jens Stoltenberg i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris la inaugurarea lor ca presedinte si vicepresedinte ai SUA. Astazi este inceputul unui nou capitol pentru Alianta transatlantica,.

Ce tinuta a purtat Jill Biden la investirea lui Joe Biden in functia de presedinte. Vestimentatia reprezinta incredere si stabilitate (FOTO)

Democratul Joe Biden a fost investit miercuri, oficial, in functia de presedinte al Statelor Unite. La ceremonie, sotia sa, Jill Biden, a purtat un pardesiu si o rochie personalizata albastra Markarian.

Cristian Tudor Popescu explica ce inseamna faptul ca Donald Trump nu a vrut sa participe la investirea lui Joe Biden

Cristian Tudor Popescu a afirmat, joi, intr-o emisiune TV, ca refuzul lui Donald Trump de participa la ceremonia de investire a succesorului sau, Joe Biden, este o lovitura data democratiei si un indemn la violenta.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

OBIECTIVUL LUI BIDEN, DUPA INVESTIREA IN FUNCTIE 100 de milioane de oameni vaccinati impotriva Covid-19 in 100 de zile

Obiectivul presedintelui ales al SUA, Joe Biden, de a livra 100 de milioane de doze de vaccinuri impotriva Covid-19 in primele 100 de zile ale mandatului sau la Casa Alba este in mod sigur posibil, sustine Anyony Fauci, unul dintre expertii americani in sanatate publica si directorul Institutului National pentru Boli Infectioase si Alergii din Statele Unite, relateaza Digi24.

Reactia senatoarei AUR Diana Sosoaca dupa ce l-a vazut pe Joe Biden depunand juramantul ca presedinte SUA

Diana Sosoaca a fost intrebata, joi, de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ce ar trebui sa astepte Romania de la SUA dupa investirea in functia de presedinte a lui Joe Biden.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )