Libnet.ro
UNICEF

01:05

Real Madrid, campioana mondiala a cluburilor

Online Sport Online Sport,
Real Madrid, campioana mondiala a cluburilor

Echipa Real Madrid a cucerit, duminica seara, titlul la Campionatul Mondial al Cluburilor dupa o finala disputata contra argentinienilor de la San Lorenzo. continuă pe Online Sport

Real Madrid va infrunta pe San Lorenzo in finala CM al Cluburilor

Gruparea argentiniana San Lorenzo s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa ce a invins cu 2-1 pe Auckland City. in ultimul act, sud-americanii se vor duela pentru trofeu cu campioana Europei, Real Madrid.

Real Madrid in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Campioana Europei Real Madrid a obtinut calificarea in finala Campionatului Mondial al Cluburilor din Maroc.

CM al cluburilor: Real Madrid va intalni in finala echipa favorita a Papei Francisc

Real Madrid va disputa, sambata, finala Cupei Mondiale a cluburilor, in compania echipei argentiniene San Lorenzo, al carei fan este si Papa Francisc.

VIDEO Real Madrid s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor

Meciul dintre formatia mexicana Cruz Azul si Real Madrid, disputat marti, in semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor a fost castigat de echipa de pe Santiago Bernabeu cu scorul 4-0.

Real Madrid i-a spulberat pe mexicani in Campionatul Mondial al cluburilor

Echipa spaniola Real Madrid s-a calificat in finala Cupei Mondiale a cluburilor, dupa ce i-a eliminat pe mexicanii de la Cruz Azul. Galacticii s-au impus cu scorul de 4-0.

Real Madrid, record de goluri intr-un an calendaristic pentru o echipa din Spania

Real Madrid a devenit echipa spaniola care a marcat cele mai multe goluri intr-un an calendaristic, dupa ce a invins, marti, la Marrakech, cu scorul de 4-0, pe Cruz Azul Mexic), in semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor.

VIDEO Real Madrid, in finala Campionatului Mondial al cluburilor (4-0 impotriva lui Cruz Azul)

Real Madrid s-a calificat, marti, in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa ce a trecut de Cruz Azul, reprezentanta CONCACAF, cu scorul de 4-0. Meciul s-a disputat la Marrakech.

Real Madrid da gol si cand nu joaca. Record istoric reusit de galactici!

Campioana Europei Real Madrid a depasit un nou record. Galacticii au reusit cele mai multe goluri inscrise de o echipa spaniola intr-un an calendaristic, 176 la numar, adica un gol la doua zile.

Real Madrid stabileste un nou record in fotbalul spaniol

Dupa ce a devenit echipa cu cele mai multe succese consecutive din istoria fotbalului spaniol, Real Madrid a impus un alt etalon greu de egalat pe viitor.

Real Madrid il vrea pe David De Gea si a facut o oferta uriasa

Clubul Real Madrid a pus ochii pe portarul David De Gea de la Manchester United si acesta ar putea fi in luna ianuarie subiectul celui mai important transfer al iernii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )