Libnet.ro
UNICEF

19:00

Real Madrid, prima finalista in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Real Madrid, prima finalista in Liga Campionilor

Pentru al treilea sezon consecutiv Real Madrid va disputa finala Ligii Campionilor dupa ce, in semifinale, a eliminat-o pe Bayern Munchen, cu 2-1 in deplasare si 2-2 pe teren propriu in retur. continuă pe Online Sport

Azi aflam prima finalista a Ligii Campionilor: Real Madrid sau Bayern Munchen? Un jucator german, luat peste picior de Modrici

In aceasta seara, de la ora 21. 45 Pro TV si Telekom Sport), are loc returul semifinalei dintre Real Madrid si Bayern Munchen.

Spania: jucatorii lui Real Madrid nu vor sa faca tunelul de onoare pentru Barcelona

Real Madrid va juca in aceasta seara returul cu Bayern din Liga Campionilor, iar in weekend va merge pe Camp Nou pentru El Clasico.

Spania: Jucatorii lui Real Madrid nu vor sa faca tunelul de onoare pentru Barcelona

Real Madrid va juca in aceasta seara returul cu Bayern din Liga Campionilor, iar in weekend va merge pe Camp Nou pentru El Clasico.

Real Madrid, calificata in a treia sa finala consecutiva de Liga Campionilor, dupa 2-2 cu Bayern

Real Madrid, castigatoarea ultimelor doua editii ale competitiei, s-a calificat in a treia sa finala consecutiva de Liga Campionilor la fotbal, dupa ce a terminat la egalitate cu Bayern Munchen, 2-2 1-1),.

Champions League: Real Madrid vs Bayern Munchen (21:45)/ Ziua decisiva - Echipa lui Zidane, la un pas de a treia finala consecutiva

Prima finalista a editiei din acest an a Champions League va fi stabilita marti, dintre Real Madrid si Bayern Munchen. Ca si in sferturile de anul trecut, returul de pe Bernabeu incepe de la 2-1 pentru Real, care este marea favorita la calificarea in ultimul act al competitiei pentru al treilea sezon consecutiv. Campionii Germaniei spera insa intr-o noua revenire impotriva galacticilor, dupa ce in 2017 au reusit sa intoarca scorul din tur Real s-a impus dupa prelungiri, scor 4-2). Jupp Heynckes are mari probleme de lot inaintea returului de la Madrid, astfel ca misiunea bavarezilor este cu atat mai dificila.

LIVE Real Madrid - Bayern pentru un loc in finala Ligii Campionilor

De la 21:45 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinale Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Bayern Munchen. Echipa spaniola a transat cu 2-1 mansa tur si porneste cu prima sansa la calificarea in finala.

Asa am trait Real Madrid - Bayern pentru un loc in finala Ligii Campionilor

De la 21:45 am transmis live text in aceasta pagina returul semifinale Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Bayern Munchen. Echipa spaniola a transat cu 2-1 mansa tur si porneste cu prima sansa la calificarea in finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )