Libnet.ro
UNICEF

01:05

REAL MADRID - PSG LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Meci intens, rezultat-surpriza la pauza

Antena3 Antena3,
REAL MADRID - PSG LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Meci intens, rezultat-surpriza la pauza

Min. Real beneficiaza de o lovitura libera de la 17 metri, insa Cristiano Ronaldo trimite mult peste poarta francezilor. Min. Neymar face un fault neglijent asupra lui Nacho Fernandez si vede. continuă pe Antena3

REAL MADRID - PSG LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Regal fotbalistic pe Santiago Bernabeu

REAL MADRID - PSG LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. Real Madrid primeste vizita celor de la Paris Saint Germain in derby-ul optimilor din Liga Campionilor. Partida se joaca de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1.

Real Madrid intoarce rezultatul cu PSG si castiga primul duel din optimile Ligii Campionilor

Real Madrid s-a impus cu 3-1 in partida de pe teren propriu cu PSG, din optimile Ligii Campionilor, dupa ce francezii au deschis scorul si au dominat mare parte din repriza secunda. Min. PSG cedeaza.

Pariati pe Real Madrid - PSG

Meciul serii de miercuri in optimile Champions League se joaca la Madrid intre Real si PSG, doua dintre pretendentele la castigarea trofeului. Accesati aceasta pagina pentru a vedea cotele acestei dispute.

Avancronica meciului Real Madrid PSG

Cel mai tare duel al serii de miercuri din faza optimilor de finala in Champions League este meciul dintre Real Madrid si Paris Saint-Germain.

VIDEO S-a trezit Cristiano Ronaldo! Meci cu sapte goluri si trei bare, inaintea disputei dintre Real Madrid si PSG

Cristiano Ronaldo a reusit primul hatt-trick din acest sezon de la Liga, contribuind din plin la succesul echipei sale, in meciul cu Real Sociedad.

Champions League: Real Madrid vs PSG - Momentul adevarului pentru trupa lui Zidane

Tragerea la sorti i-a adus in cale Realului campioana en-titre a Europei) unul din cei mai dificili adversari pe care putea sa ii intalneasca in optimile Champions League: PSG. Madrilenii traverseaza o perioada dificila pe plan intern si isi pun toate sperantele in dubla de foc cu echipa lui Unai Emery. Cu jucatori precum Ronaldo, Bale, Neymar sau Cavani pe teren, spectacolul va fi garantat in disputa de pe Santiago Bernabeu. Cealalta partida a serii le va aduce fata in fata pe Porto si Liverpool, confruntarea urmand sa aiba loc pe Dragao.

Real Madrid-PSG, de Valentines Day?

Este clar: fotbalul nu tine cont de nicio zi. simbolica sau nu, si tot asa cum nu da doi lei pe zilele de nastere ale jucatorilor tot asa nu se sinchiseste deloc de faptul ca asta seara de la membrii sexului masculin se asteapta cu totul altceva decat privitul unui meci.

BASEL - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

BASEL - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. FC Basel primeste vizita celor de la Manchester City in optimile de finala din Liga Campionilor. Mansa tur incepe azi, la.

PORTO - LIVERPOOL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

PORTO - LIVERPOOL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. FC Porto va intalni FC Liverpool in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor. Partida se disputa la ora 21:45 si este LIVE VIDEO pe Telekom Sport 2.

JUVENTUS - TOTTENHAM LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom PROTV - VIDEO

JUVENTUS - TOTTENHAM LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom PROTV - VIDEO. JUVENTUS TORINO si TOTTENHAM HOTSPUR deschid balul in optimile de finala din LIGA CAMPIONILOR. Meciul incepe la ora 21:45 si este .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )