Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rebelii sirieni au fost antrenati in secret de SUA

Antena3 Antena3,
Rebelii sirieni au fost antrenati in secret de SUA

Rebelii sirieni au fost antrenati in secret de Statele Unite, sustine Los Angeles Times in editia sa electronica. Mai multi agenti CIA si trupele speciale ale SUA s-a ocupat de antrenamentul rebelilor sirieni in. continuă pe Antena3

Statele Unite: Camera Reprezentantilor a adoptat un proiect care limiteaza dreptul la avort

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a adoptat printr-un vot simbolic un proiect care limiteaza dreptul la avort, relateaza AFP. Proiectul se refera la primele 20 de saptamani dupa concepere si este.

Obama trebuie sa explice de ce inarmeaza rebelii sirieni

Decizia presedintelui Obama de a trimite arme rebelilor sirieni este greu de evaluat. Nu se stie inca ce fel de arme va trimite, cat timp este dispus sa mentina transferul de arme sau care este rezultatul pe care si-l doreste pentru razboiul civil din Siria si pentru echilibrul politic din regiune, relateaza Slate Magazine.

Surse: NATO si cateva state europene au inceput sa inarmeze rebelii sirieni cu rachete si vehicule de lupta

NATO si mai multe state europene, in special Marea Britanie, au inceput sa transporte armament greu in Siria, au declarat mai multe surse din interior pentru agentia israeliana Debka File, specializata in informatii militare. Primul transport ar fi ajuns luni noapte la rebelii din Alep, urmat de altele marti dimineata in Turcia si in Iordania.

SUA au un nou emisar pentru inchiderea centrului militar de detentie de la Guantanamo Bay

Statele Unite au un nou emisar insarcinat sa inchida centrul militar de detentie de la Guantanamo Bay Cuba), un obiectiv reafirmat la sfarsitul lui mai de catre presedintele Barack Obama, a anuntat Departamentul de Stat, relateaza AFP.

Corlatean CRITICA Statele Unite: Nu este corect ca inca stam la usa si solicitam vize.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca includerea Romaniei de catre SUA in programul Visa Waiver nu este un tratament corect fata de o tara partener strategic, informeaza Mediafax. Este o chestiune de imigratie pentru autoritatile americane, sa controleze cine intra, cine iese, dar pentru noi este si o chestiune politica pentru ca un stat cum este Romania, partener strategic al SUA, cu contributii constant majore anterior in Irak, acum in Afganistan si dupa 2014 cu faimosul scut .

Vladimir Putin: Rusia si Statele Unite nu au renuntat la conferinta de pace privind Siria

Rusia si SUA nu au renuntat la planul conferintei de pace privind Siria, a declarat luni presedintele rus Vladimir Putin, dupa o intrevedere bilaterala cu omologul sau american Barack Obama.

Cel putin cinci raniti intr-un incident armat produs in Statele Unite

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, informeaza presa americana.

Lil Snupe, un rapper din Statele Unite, a murit la numai 18 ani: Ar fi fost impuscat de rivali

Lil Snupe, un rapper american de numai 18 ani, a decedat la inceputul acestei saptamani in urma unei impuscaturi, relateaza Huffington Post. Primul care a dat vestea a fost site-ul AllHipHop, care a scris:.

Statele Unite au un nou emisar insarcinat cu inchiderea centrului militar de detentie de la Guantanamo Bay

Departamentul de Stat al Statelor Unite a anuntat ca un nou emisar a fost insarcinat cu inchiderea centrului militar de detentie de la Guantanamo Bay, Cuba, obiectiv pe care Barack Obama l-a reafirmat la.

Cel putin cinci raniti intr-un incident armat produs in Statele Unite

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, informeaza presa americana, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )