Libnet.ro
UNICEF

01:05

Receptie la Cotroceni in cinstea lui Klaus Iohannis: La eveniment au participat politicieni, oameni de cultura, sportivi si apropiati (VIDEO)

B1 B1,
Receptie la Cotroceni in cinstea lui Klaus Iohannis: La eveniment au participat politicieni, oameni de cultura, sportivi si apropiati (VIDEO)

Receptie la Cotroceni in cinstea noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Peste 200 de invitati au ciocnit o cupa cu sampanie si l-au felicitat. La eveniment au fost invitati politicieni, oameni de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, femeilor din PNL: Ati inteles mai repede si mai bine ce inseamna politica in secolul XXI

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a participat vineri la sedinta Organizatiei de femei a PNL, unde fostul lider al partidului le-a felicitat pe femeile liberale pentru implicarea lor in campania electorala.

Presedintele Klaus Iohannis a oferit o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a oferit duminica o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni. Printre invitatii la acest eveniment s-au numarat Andrei Plesu, Victor Rebengiuc, Andrei.

Simona Halep, invitata lui Klaus Iohannis la o receptie privata la Cotroceni

Presedintele ales Klaus Iohannis a oferit, duminica seara, o receptie privata la Palatul Cotroceni in prima sa zi de sef al statului roman.

Cine l-a insotit pe Klaus Iohannis la Cotroceni: Dan Mihalache, George Scutaru, Leonard Orban

Klaus Iohannis a preluat duminica mandatul de presedinte intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat, din partea lui Iohannis: Tatiana Niculescu Bran desemnata purtator de cuvint), Dan Mihalache membru PNL, ex-PSD), George Scutaru PNL, a demisionat din Parlament pentru a deveni consilier al presedintelui), Leonard Orban fost comisar european), Andrei Muraru PNL) si Nicoleta Nicolae fosta ziarista, fosta consiliera a lui Crin Antonescu si purtatoare de cuvant cat acesta a fost presedinte interimar al Romaniei in 2012), Iulia Huiu PNL, fost consilier la Ministerul Sanatatii) si Cosmin Marinescu profesor ASE).

A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa 10 ani de mandat. Iohannis: Vreau ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate. GALERIE FOTO

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

Klaus Iohannis, la Cotroceni: E bine sa ne amintim ca, exact acum 25 de ani, oameni s-au jertfit pentru ca noi sa putem sa ne bucuram (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a amintit duminica de faptul ca ziua de 21 decembrie reprezinta un moment important din istoria Romaniei, afirmand ca nu trebuie uitat faptul ca multi oameni s-au jertfit pentru.

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si.

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si.

Echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis, formata din fosti ministri si deputati, doi profesori si un scriitor

Klaus Iohannis si-a ales consilierii care il vor urma la Palatul Cotroceni. Un scriitor, fosti ministri si deputati, dar si doi profesori il vor sfatui pe presedintele Romaniei in diferite domenii. Oficial,.

Klaus Iohannis a depus juramantul ca sef al statului. Vezi ceremonia integrala de la Palatul Parlamentului (VIDEO)

Presedintele ales, Klaus Iohannis, depune juramantul duminica, in sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor, ulterior, la Palatul Cotroceni, urmand sa aiba loc ceremonia de predare-primire a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )