Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si. continuă pe B1

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si.

Traian Basescu, in redactia Evenimentul Zilei, dupa incheierea mandatului: Plec linistit de la Cotroceni

Traian Basescu a mers duminica, dupa ce i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis, la sediul redactiei Evenimentul Zilei, unde a fost primit cu aplauze de ziaristi. Timp de mai multe minute, Basescu a .

Traian Basescu, in redactia Evenimentul Zilei, dupa incheierea mandatului: Plec linistit de la Cotroceni (VIDEO)

Traian Basescu a mers duminica, dupa ce i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis, la sediul redactiei Evenimentul Zilei, unde a fost primit cu aplauze de ziaristi. Timp de mai multe minute, Basescu a .

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

GALERIE FOTO. Traian Basescu, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei

Presedintele Traian Basescu a participat, joi, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei.

Traian Basescu sarbatoreste finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu sarbatoreste, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat c.

Traian Basescu isi face bilantul maine, cu o zi inainte de incheierea mandatului

Traian Basescu face maine bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o mega-conferinta de presa, la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi ultimele decla.

Traian Basescu, la o bere cu sustinatorii: Am redevenit un om normal

Fostul presedinte Traian Basescu, alaturi de liderii PMP si de mai multi sustinatori, se afla la o berarie din Capitala.

Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca mandatul de sef de stat al lui Klaus Iohannis nu se poate intrerupe, odata ce acesta va fi depus juramantul, indiferent de decizia pe care iCCJ o va lua cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )