Libnet.ro
UNICEF

22:30

Recomandari pe fondul ninsorilor, pentru soferii care tranziteaza Sibiul: Valea Oltului, A 1 si E 68

Adevărul Adevărul,
Recomandari pe fondul ninsorilor, pentru soferii care tranziteaza Sibiul: Valea Oltului, A 1 si E 68

O avertizare de vreme rea - cod galben cu ninsoare si vant este valabila si in Sibiu, in perioada 20 - 21 noiembrie, motiv pentru care politistii rutieri vin cu o serie de recomandari. continuă pe Adevărul

Business report Cu sau fara lumini de sarbatori? Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta. RCA mai scump pentru soferii profesionisti. Avem cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. Economia si vaccinul

Cu sau fara lumini de sarbatori? Cat au cheltuit primariile pe beculete * Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta, dispare obligatia pentru REVISAL * RCA mai scump pentru soferii profesionisti, dupa trei ani de liniste * Google Pay, disponibil in Romania prin mai multe aplicatii de banking * Romania, pe primul loc in Europa din perspectiva cresterii costurilor cu serviciile medicale estimate pentru 2020 * Logistica de zeci de miliarde de dolari pentru pregatirea distributiei fiolelor anti-Covid * Romania are cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. De ce? * Firmele taiate de la ajutoare acuza Guvernul ca n-a tinut cont de recomandarile Comisiei Europene * Guvernul vrea sa modifice legea offshore, relaxand suprataxarea productiei de gaze * Economisirea la romani: unul din trei ar tine banii intr-un plic in sifonier * Economia si vaccinul.

Condusul iarna va sperie? Sfaturi pentru soferii neexperimentati!

Se apropie cel mai dur sezon de condus, iar debutul iernii ne face pe multi dintre noi sa nu ne simtim foarte confortabili la volan. Statistic, conform Info Trafic Romania, soferii neexperimentati au mult mai multe sanse de a fi implicati intr-un accident de circulatie. Dar chiar si asa, soferii cu mai putina experienta iarna, pot avea garantia unui condus sigur cu conditia ca masina si anvelopele lor sa fie in stare foarte buna.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, solicita Procurorului General sa ancheteze conducerea PSD pentru declaratii care ar fi subminat autoritatea statului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a solicitat miercuri intr-o declaratie de presa procurorului general sa ancheteze penal conducerea PSD pentru declaratii false care ar fi subminat autoritatea statului si ar fi.

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )