Libnet.ro
UNICEF

06:00

RECOMANDARI PWC PENTRU COMPANII COVID-19 va testa limitele multor organizatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RECOMANDARI PWC PENTRU COMPANII COVID-19 va testa limitele multor organizatii

Coronavirusul este un risc care trebuie monitorizat activ de catre factorii de decizie ai companiilor pentru ca vine cu un nivel mare de incertitudine. Efectele se resimt deja in probleme aparute in lantul de distributie, restrictii de calatorie si cresterea nesigurantei pe pietele din intreaga lume. in fata unei crize globale, liderii sunt preocupati, de asemenea, de bunastarea oamenilor si de planul de continuitate a afacerilor lor. continuă pe Ziarul Bursa

Utile: Cinci recomandari esentiale pentru calatori care ii pot feri de boli; Primele simptome de coronavirus la copii

Descopera: Cinci recomandari esentiale pentru calatori care ii pot feri de boli * Libertatea pentru femei: Primele simptome de coronavirus la copii * Diva Hair: Tratamente naturiste cu frunze de nuc * Click: Cum era tratata ciuma in Evul Mediu. 7 remedii folosite contra mortii negre * Descopera: Coronavirusul la gravide.

Economisti: Coronavirusul va testa limitele companiilor. Cum trebuie gestionat lantul de aprovizionare

Coronavirusul este un risc care trebuie monitorizat activ de catre factorii de decizie ai companiilor pentru ca vine cu un nivel mare de incertitudine. Efectele se resimt deja in probleme aparute in lantul de distributie, restrictii de calatorie si cresterea nesigurantei pe pietele din intreaga lume.

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

PREVIZIUNILE DELOITTE IN TEHNOLOGIE PENTRU 2020: Retele 5G private si vanzari de un milion de roboti pentru companii

Peste 750 de milioane de cipuri AI inteligenta artificiala) incorporate in dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile premium, vor fi vandute in acest an, conform previziunilor Deloitte in tehnologie, media si telecomunicatii TMT) pentru 2020, si vor genera un venit global estimat la 2,6 miliarde de dolari americani, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )