Libnet.ro
UNICEF

08:00

Record de candidati romani la alegerile locale din Italia / Romanii Romeo si Julieta, in campanie electorala

Hotnews Hotnews,
 Record de candidati romani la alegerile locale din Italia / Romanii Romeo si Julieta, in campanie electorala

Pe 25 mai, in Italia vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, dar si alegeri administrative in peste 4000 de localitati din intreaga peninsula. Potrivit datelor obtinute de Hotnews. ro, peste 150 de romani vor candida pentru un post de consilier in primariile din Italia. Pentru a candida, ei au nevoie de o adeverinta eliberata de Autoritatea Electorala Permanenta din Romania AEP), care sa ateste ca solicitantul nu a fost decazut din drepturile electorale printr-o hotarare judecatoreasca definitiva. continuă pe Hotnews

Alegerile locale din Grecia s-au incheiat. Syriza, partidul radical de stanga, conduce in exit-polluri

Partidul de stanga Syriza se afla pe primul loc la Atena si in regiunea capitalei, in urma alegerilor locale care au avut loc duminica, arata sondajele efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP.

Un profesor din Italia a inventat in urma cu doua decenii un motor de cautare care a inspirat Google

Un profesor de la Universitatea din Padova a creat un motor de cautare care in urma cu 17 ani l-a inspirat pe Larry Page sa lanseze Google, dar nu a reusit sa-si puna in practica ideea pentru ca universitatea a ales sa finanteze un alt proiect, despre istoria metalurgiei cuprului in Italia. scrie Mediafax care citeaza un material Bloomberg.

Compania aeriana a lui Tender lanseaza zboruri spre Delta Dunarii din Italia si Germania

Compania Ten Airways, detinuta de omul de afaceri Ovidiu Tender, a lansat vineri cursele spre Delta Dunarii, cu destinatia Tulcea, din Bucuresti, respectiv din Bergamo Italia) si din Frankfurt Germania). Zborurile vor fi operate sub brandul Fly Romania.

Kerry: Alegerile prezidentiale din Siria, o inselatorie

Secretarul de Stat american John Kerry avertizeaza ca alegerile prezidentiale programate in Siria in 3 iunie, care cel mai probabil vor fi castigate de presedintele contestat Bashar al-Assad, sunt o farsa, o insulta si o inselatorie, relateaza AFP, conform Mediafax.

America ameninta ca va face sa sangereze economia Rusiei daca Moscova impiedica alegerile prezidentiale din Ucraina

Americanii au amenintat joi ca vor face sa sangereze economia Rusiei, deja aflata in dificultate si sub amenitarea unor noi sanctiuni, daca Rusia va incerca sa impiedice organizarea alegerilor prezidentiale din Ucraina, in 25 mai, considerate de occidentali cruciale pentru viitorul tarii, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )