Libnet.ro
UNICEF

01:05

RECTIFICARE BUGETARA. Transporturile, Sanatatea, Cultura si TVR, bugete diminuate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RECTIFICARE BUGETARA. Transporturile, Sanatatea, Cultura si TVR, bugete diminuate

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari. continuă pe Wall-Street Ro

RECTIFICARE. Transporturile, Sanatatea, Cultura si TVR, bugete diminuate

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari.

Prima rectificare bugetara: Guvernul mareste cheltuielile de patru ori mai mult decat veniturile - DOCUMENTE

Mizand pe o crestere economica de 3,3% in 2015 fata de 2,5%, cat estimase la inceputul anului), Executivul pregateste o rectificare bugetara prin care da bani in plus la aproape toate ministerele, scazand de la Transporturi si de la Sanatate.

Sedinta speciala de Guvern, pentru prima rectificare bugetara

Guvernul se va reuni, marti, intr-o sedinta speciala, in care se va aproba prima rectificare bugetara din acest an, a anuntat premierul Victor Ponta, seful Executivului precizand totodata ca rectificarea este una pozitiva si criticand faptul ca multe institutii nu au cheltuit banii.

Rectificare bugetara: Sanatatea si Transporturile pierd bani. Ce ministere primesc fonduri suplimentare

Ministerul Finantelor a publicat pe site proiectul pentru rectificarea bugetara de saptamana viitoare. Potrivit datelor, vor primi bani in plus, Ministerul Muncii, Ministerul Mediului dar si Senatul si Camera.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )