Libnet.ro
UNICEF

00:07

O recunoasteti? Este una dintre cele mai sexy femei din lume

Antena3 Antena3,
O recunoasteti? Este una dintre cele mai sexy femei din lume

Au trecut doar doua saptamani de cand a devenit din nou mama, dar se dovedeste curajoasa si a iesit in lume, chiar daca nu a revenit la silueta de vis. continuă pe Antena3

HOT, HOT, HOT! Ele sunt vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

De la Cameron Diaz, Jennifer Lopez sau Sarah Jessica Parker si pana la Blake Lively, Angelina Jolie ori Charlize Theron, iata care sunt starurile hollywoodiene cu cele mai sexy picioare, conform harpersbazaar. com.

Imagini inedite: un roman detine una dintre cele mai impresionante colectii de fotografii din Primului Razboi Mondial. Pozele ascund dramele a mii de oameni

Un CFR-ist in varsta de 46 de ani din Vatra Dornei se poate mandri cu una dintre cele mai importante colectii de fotografii din Primul Razboi Mondial. Bucovineanul isi propune sa lanseze in aceasta toamna un album cu o parte din aceste fotografii, acompaniate de povestiri inedite din prima conflagratie mondiala.

Duelul uriasilor din Balcani este la Ploiesti

Asesoft Ploiesti provoaca la un regal baschetbalistic una dintre cele mai tari echipe din Europa- Partizan Belgrad.

Vrei sa scapi permanent de stres? Ce trebuie sa faci cu tine insuti

Stresul este una dintre cele mai grave probleme ale societatii actuale, afecteaza pe toata lumea fara discriminare rasiala, sociala sau economica, incepand cu cei mai tineri dintre noi si incheind cu cei mai.

FOTOGALERIE. Vanatoarea soriceilor de camp.

Gatiti, sarati sau uscati, soarecii de camp sunt insirati pe bete si vanduti ca delicatesa populara in pietele si baracile de pe marginea drumurilor din Malawi, Africa. Rozatoarele sunt vanate in lanurile de porumb dupa recoltare, cand au castigat destula greutate in urma dietei de seminte, fructe, iarba si insecte. Malawi, cu o populatie de 12 milioane de locuitori este una dintre cele mai sarace tari din lume, afectata serios de foamete si molimi, agravate de seceta periodica si de recoltele distruse.

Summitul NATO si impactul sau asupra orasului Newport si a Tarii Galilor

Gazduirea summit-ului NATO, la 4 si 5 septembrie, reprezinta un moment foarte important pentru orasul Newport si pentru Tara Galilor. Acesta este una dintre cele mai mari adunari de lideri mondiali desfasurata in Marea Britanie, iar analistii considera ca Tara Galilor are o oportunitate mare de a iesi in evidenta.

Hollywoodul se confrunta cu cea mai proasta vara din ultimii opt ani: filme mari, incasari mici

Hollywoodul se confrunta cu una dintre cele mai proaste veri din ultimii opt ani, incasarile de la box office-ul nord-american inregistrand o scadere de 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Mai mult decat atat, pentru prima data in ultimii 13 ani, desi s-au lansat mai multe blockbustere, niciun film nu a reusit sa depaseasca pragul de 300 de milioane de dolari la nivel intern, conform unei analize publicate de Variety.

Una dintre sectiile combinatului Oltchim, redeschisa la trei ani dupa ce Guvernul Boc a decis sa o inchida

Una dintre sectiile combinatului Oltchim a fost redeschisa, la trei ani dupa ce Guvernul Boc a decis sa o inchida. Productia societatii va ajunge astfel la 40% din capacitate, fata de 25% cat a fost pana.

Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Capitala Japoniei are cele mai curate hoteluri din lume, conform unui clasament realizat de portalul international de rezervari de hoteluri hotel. info pe baza evaluarilor facute de sase milioane dintre clientii.

Arta seductiei, aplicata in viata de zi cu zi: cele mai eficiente tehnici de manipulare

Seductia nu face parte numai din ritualul indragostirii, ci are un rol esential in influentarea si manipularea celor din jur in cele mai diverse situatii, fie ca este vorba de sefi, colegi sau parteneri de afaceri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )