Libnet.ro
UNICEF

01:05

il recunosti? Acum este unul dintre cei mai apreciati artisti romani - FOTO

Antena3 Antena3,
il recunosti? Acum este unul dintre cei mai apreciati artisti romani - FOTO

Pe Alex Velea este greu sa nu il remarci. Are un look cu care iese din multime si o personalitate care il face sa se remarce in randul artistilor de la noi. Este unul dintre cei mai. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un.

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

Unul dintre cele mai ciudate EXPERIMENTE. Un tanar face baie intr-o cada plina cu sos de chili. Cum arata pielea lui la final (FOTO + VIDEO)

Un experiment ciudat l-a facut pe un barbat sa-i para ca a fost in stare sa incerce asa ceva. Pentru ca actiunea sa sa fie asa cum se astepta, a umplut o cada cu sos de chili, adaugand.

Islanda a ridicat gradul de alerta: cel mai mare vulcan din tara este pe punctul de a erupe

Islanda a ridicat gradul de alerta dupa ce unul dintre cei mai mari vulcani a fost lovit de cele mai mari cutremure din ultimii 39 de ani, scrie businessmagazin. ro. Doua cutremure de peste 4 grade pe scara Richter.

Casa lui Michael Jordan se intoarce dupa soare! Uite ce si-a gravat pe poarta celebrul baschetbalist

Michael Jordan este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de baschet din lume, iar casa lui se intoarce dupa soare. Daca sunteti amatori de sport si de baschet, atunci probabil stiti ca.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiului interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiul interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Unul dintre modelele de la Victorias Secret a explodat, dupa ce a fost fotografiata topless (FOTO)

Unul dintre modelele de la Victorias Secret, Sara Sampaio, a fost fotografiata in timp ce facea topless, la bordul unui yaht de lux, din Saint Tropez, unde era impreuna cu prietenul ei, omul de.

Unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, audiat la DNA, s-a constituit parte civila in dosar

Marian Leusteanu, unul dintre supravietuitorii tragediei de la Colectiv, a fost audiat luni de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si s-a constituit parte civila in dosar.

in trecut costa 400 de dolari pe an, acum e gratuit! Programul pe care trebuie sa il ai in calculator

Unul dintre cele mai utile programe este acum disponibil fara niciun ban, scrie yoda. ro. Google Earth Pro costa in trecut 400 de dolari pe an, insa programul este acum disponibil pe site-ul oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )