Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un. continuă pe Antena3

il recunosti? Acum este unul dintre cei mai apreciati artisti romani - FOTO

Pe Alex Velea este greu sa nu il remarci. Are un look cu care iese din multime si o personalitate care il face sa se remarce in randul artistilor de la noi. Este unul dintre cei mai.

Compania Leoni Wiring Systems, jefuita ca in filme de un hacker la Bistrita

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro din doar cateva miscari de un grup de hackeri, coordonat de un.

Cum sa furi 40 de milioane de euro: companie germana jefuita ca in filme de un hacker la Bistrita

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro din doar cateva miscari. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, unde directoarea financiara a fost convinsa sa transfere suma uriasa in conturile unei firme de un hacker care a pretins ca este un superior din Germania.

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

Unul dintre cele mai ciudate EXPERIMENTE. Un tanar face baie intr-o cada plina cu sos de chili. Cum arata pielea lui la final (FOTO + VIDEO)

Un experiment ciudat l-a facut pe un barbat sa-i para ca a fost in stare sa incerce asa ceva. Pentru ca actiunea sa sa fie asa cum se astepta, a umplut o cada cu sos de chili, adaugand.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiului interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiul interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Leroy Merlin finalizeaza rebrandingul magazinelor BauMax si deschide un nou spatiu comercial in Timisoara

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj prezenti pe piata din Romania, va deschide pe 2 septembrie cel de-al 15-lea magazin din Romania, urmand sa incheie astfel procesul de dezvoltare, modernizare si rebranding al.

Islanda a ridicat gradul de alerta: cel mai mare vulcan din tara este pe punctul de a erupe

Islanda a ridicat gradul de alerta dupa ce unul dintre cei mai mari vulcani a fost lovit de cele mai mari cutremure din ultimii 39 de ani, scrie businessmagazin. ro. Doua cutremure de peste 4 grade pe scara Richter.

Un consilier local al PNL a murit la 27 de ani

Unul dintre cei mai tineri consilieri locali din judetul Botosani a fost gasit mort, astazi dimineata, in propria locuinta. Alin Acasandrei avea 27 de ani si pe dupa cinci iunie a devenit consilier local.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )