Libnet.ro
UNICEF

21:00

Reducere a amenzii pentru compania care isi recunoaste vina pe parcursul unei investigatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reducere a amenzii pentru compania care isi recunoaste vina pe parcursul unei investigatii

Guvernul a aprobat astazi, printr-o Ordonanta de Urgenta, o serie de masuri de eficientizare in materie de concurenta, prin care compania care isi recunoaste vina pe parcursul unei investigatii poate beneficia de o reducere a amenzii cuprinsa intre 10% si 30% din valoarea initiala a acesteia in prezent legea prevede o reducere de doar 10%). continuă pe Ziarul Bursa

Reducere a amenzii pentru compania care isi recunoaste vina pe parcursul unei investigatii

Guvernul a aprobat astazi, printr-o Ordonanta de Urgenta, o serie de masuri de eficientizare in materie de concurenta, prin care compania care isi recunoaste vina pe parcursul unei investigatii poate beneficia de o reducere a amenzii cuprinsa intre 10% si 30% din valoarea initiala a acesteia in prezent legea prevede o reducere de doar 10%).

UberBOAT: Compania extinde serviciile pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor

Compania Uber a lansat la Istanbul un nou serviciu - serviciul de trasport pe apa pentru cei care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor. Optiuena va fi disponibila cant utilizatorii sunt in apropierea ei.

Victor Ponta, mesaj cu talc pentru cei care poarta numele Petru si Pavel

Tuturor celor care isi aniverseaza astazi ziua numelui - la multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Apostoli Petru si Pavel! O zi frumoasa si multa sanatate e cea mai importanta)!, a scris premierul,.

VESTE BUNA pentru romanii care pleaca in concediu. Iohannis a semnat Legea voucherelor pentru vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Romanii, ingrijorati de situatia din Grecia. Ce decizie au luat cei care isi programasera vacanta in statul elen

Romanii se intereseaza, in agentiile de turism, despre criza din Grecia, dar fara sa-si modifice preferintele. Cererea pentru vacante in Grecia este constanta, potrivit Mediafax. Nu observam temeri la.

in 2014, sapte romani s-au sinucis in fiecare zi, principalul motiv fiind depresia. in 2015, numarul celor care isi pun capat zilelor este in crestere

La fiecare 40 de secunde, in lume, o persoana isi pune capat zilelor, iar situatia din Romania devine din ce in ce mai ingrijoratoare pe fondul sinuciderilor din ultima vreme. in 2014, sapte romani.

ANAT linisteste romanii care isi fac vacanta in Grecia

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ANAT) a transmis ca pana in acest moment nu a aparut nicio modificare in relatiile comerciale dintre turoperatorii romani si greci, care sa afecteze vacantele romanilor in Grecia contractate prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT.

Victor Ponta, mesaj pentru elevii care incep examenul de bacalaureat: Am incredere ca suntem suficient de bine pregatiti pentru ca totul sa decurga normal

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj absolventilor clasei a XII-a care incep luni examenul de bacalaureat. Premierul scrie pe pagina sa de Facebook ca are incredere in faptul ca elevii sunt bine pregatiti.

Pensii de serviciu pentru diplomati. Care sunt conditiile

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 277 voturi pentru, 15 abtineri si doua voturi impotriva, legea privind acordarea pensiei de serviciu pentru diplomati, .

Planurile Ministerului Muncii pentru romanii care nu au posibilitatea sa mearga intr-o vacanta

Ministerul Muncii lucreaza la programul Prima vacanta, destinat copiilor si tinerilor care nu au avut pana in prezent posibilitatea sa mearga intr-o vacanta, la mare sau la munte, a declarat ministrul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )