Libnet.ro
UNICEF

20:15

Referat DNA: Traseul spagilor in dosarul Apa Nova - Vlad Moisescu. Acolo era scris sa discutam de siguranta populatiei, da-o, ba, in p a ma-sii!

Adevărul Adevărul,
Referat DNA: Traseul spagilor in dosarul Apa Nova - Vlad Moisescu. Acolo era scris sa discutam de siguranta populatiei, da-o, ba, in p a ma-sii!

Procurorii DNA sustin ca fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, ar fi primit spaga de la oficiali din cadrul Apa Nova/Veolia pentru a sustine interesele companiei in fata administratiei publice. Anchetatorii au aratat ca banii ar fi fost dati prin intermediul unor contracte fictive, dar si caApa Nova are un serviciu de securitate format din fosti angajati ai unor servicii de informatii care fac filaje. continuă pe Adevărul

Acuzatii din dosarul Apa Nova, eliberati din arest si plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva

Acuzatii din dosarul Apa Nova au fost eliberati vineri seara. Cei trei, doi oameni de afaceri si un functionar public, au fost plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva,.

Pestii mari din dosarul Apa Nova: Moisescu, Berevoianu si Semenescu, RETINUTI

Procurorii DNA Ploiesti i-au retinut pe Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Semenescu pentru trafic de influenta /cumparare de influenta in derularea contractelor Apa Nova Bucurest. Berevoianu este consilierul primarului general Sorin Oprescu si fost director Apa Nova.

Primaria Capitalei dezminte informatiile potrivit carora procurorii DNA ar efectua perchezitii la sediul institutiei in dosarul Apa Nova

Primaria Capitalei a precizat printr-un comunicat de presa remis Agerpres ca procurorii anticoruptie nu fac perchezitii la sediul institutiei, dar ca sunt puse la dispozitia anchetatorilor documente referitoare.

Scandalul apei scumpite prin spaga. DNA: Sefii francezi ai Apa Nova stiau de mita, Bruno Roche si Laurent Lalague faceau platile

Procurorii DNA spun ca sefii francezi ai Apa Nova stiau de mita platita de companie unor intermediari romani. Procurorii arata in referatul de arestare preventiva ca Bruno Roche si Lorand Lalague, directori ai firmei franceze, stiau ca Apa Nova platea mita, sub forma unor contracte fictive, pentru cei trei romani care si-au folosit influenta pentru a determina Primaria Bucuresti sa accepte cresterea nejustificata a tarifelor practicate de Apa Nova, scrie Romania libera. Denuntatorul in acest dosar este implicat si in dosarul de coruptie al ginerelui lui Traian Basescu. Vezi referatul DNA anonimizat in atasament.

Lotul Apa Nova, pus sub control judiciar de Tribunalul Prahova

ACTUALIZARE 19:40 Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Apa Nova, decizia Tribunalului Prahova nefiind definitiva, transmit surse din presa.

Ploiesti: Procurorii DNA ridica documente de la sediul Apa Nova

Procurorii DNA Ploiesti ridica, vineri, documente de la sediul Apa Nova Ploiesti, potrivit unor surse judiciare. Actiunea procurorilor are loc la o zi dupa ce anchetatorii au mers la Apa Nova Bucuresti pentru a.

Procurorii DNA ridica documente de la sediul Apa Nova Ploiesti

Procurorii DNA Ploiesti ridica, vineri, documente de la sediul Apa Nova Ploiesti, furnizorul de apa si servicii de canalizare care are contract cu autoritatile din municipiu, au declarat surse judiciare.

DNA Ploiesti a ridicat documente de la Apa Nova si Primaria Capitalei: Fost consilier al lui Sorin Oprescu, vizat de ancheta procurorilor

Documentele ridicate de DNA de la Apa Nova vizeaza contracte incheiate cu subantreprenori in perioada 2008-2015, informeaza B1 TV. Precizarea vine din partea institutiei care anunta ca alte verificari nu s-au.

Referat DNA. Serviciul de SPIONAJ de la APA NOVA

Procurorii sustin ca la nivelul SC APA NOVA Bucuresti SA a fost instituit un serviciu de securitate format din fosti lucratori ai serviciilor de informatii care efectueaza filaje si interceptari in interesul persoanelor care controleaza agentul economic si care incearca in acest mod sa tina sub control divulgarea de catre angajatii companiei de date care sa conduca la depistarea activitatilor nelegale derulate.

Dosarul de coruptie Apa Nova: Trezorierul PNL, consilierul lui Oprescu si Semenescu au fost eliberati si pusi sub control judiciar

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier PNL Vlad Moisescu si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, care intermedia legatura cu grupul francez Veolia, retinuti de DNA in dosarul de coruptia Apa Nova, au fost eliberati sub control judiciar, a decis, vineri, Tribunalul Prahova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )