Libnet.ro
UNICEF

10:00

Referendum Grecia. Reactia guvernului elen dupa votul negativ de la urne

Antena3 Antena3,
Referendum Grecia. Reactia guvernului elen dupa votul negativ de la urne

Referendum Grecia. Initiativele pentru incheierea unui acord intre Grecia si creditorii internationali UE si FMI) se vor intensifica inca din aceasta seara, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului de. continuă pe Antena3

REFERENDUM GRECIA. Anuntul facut de guvernul elen dupa rezultatele votului

Guvernul Greciei nu intentioneaza sa emita nicio moneda paralela daca rezultatele oficiale vor confima respingerea de catre majoritatea cetatenilor a masurilor economice propuse de.

Referendum Grecia 2015: Tribunalul respinge apelul privind blocarea referendumului. Votul de duminica este constitutional

Referendum Grecia 2015. Curtea suprema administrativa din Grecia a stabilit, vineri seara, ca referendumul programat duminica, pe tema conditiilor negociate cu creditorii internationali, este constitutional, informeaza cotidianul The New York Times, citat de Mediafax.

LIVETEXT Referendum Grecia 2015: Grecii voteaza astazi daca raman alaturi de UE sau daca refuza noi masuri de austeritate impuse de creditori

Referendum Grecia 2015. Grecii ies, astazi, 5 iulie, la vot pentru a decide daca accepta masurile de austeritate impuse de creditorii internationali sau daca spun Nu Europei, riscand astfel sa iasa din zona euro. Potrivit ultimelor sondaje de opinie, votul este foarte strans. Premierul Alexis Tsipras indeamna oamenii sa nu se lase santajati de creditorii formati din Uniunea Europeana, Fondul Monetar International si Banca Centrala Europeana.

Referendum Grecia 2015. Alexis Tsipras a votat la referendum, indemnand grecii sa isi ia destinul in propriile maini

Referendum Grecia 2015. Premierul de extrema-stanga al Greciei, Alexis Tsipras, a votat, duminica dimineata, in referendumul pe tema reformelor economice, indemnand grecii sa isi ia destinul in propriile maini, informeaza site-ul cotidianului Ekathimerini.

EXIT POLL Rezultate referendum Grecia: 52% din greci au votat NU

Rezultate referendum Grecia. Sondajele de opinie efectuate cu ocazia referendumului organizat in Grecia indica un avans usor al oponentilor masurilor propuse de creditori, informeaza presa de la Atena. Potrivit unui sondaj al Institutului GPO realizat pentru postul tv Mega, 51,5% dintre greci au votat impotriva masurilor propuse de Grupul Bruxelles, iar 48,5% in favoarea acestora.

Rezultate referendum Grecia: 61% din greci au votat NU, potrivit numaratorii partiale

Rezultate referendum Grecia. Sondajele de opinie efectuate cu ocazia referendumului organizat in Grecia indica un avans usor al oponentilor masurilor propuse de creditori, informeaza presa de la Atena. Potrivit rezultatelor partiale, peste 61% din greci au votat impotriva masurile de austeritate impuse de creditori.

Referendum Grecia. Ministrul apararii: Poporul nu cedeaza santajului

Referendum Grecia. Ministrul grec al apararii, Panos Kammenos, aliat al coalitiei de guvernare a lui Alexis Tsipras, a reactionat la publicarea mai multor sondaje care dau un usor avans votului NU la.

Rezultate referendum Grecia. Guvernul Greciei nu intentioneaza sa emita o moneda paralela

Rezultate referendum Grecia. Guvernul Greciei nu intentioneaza sa emita nicio moneda paralela daca rezultatele oficiale vor confima respingerea de catre majoritatea cetatenilor a masurilor economice propuse de creditori, afirma Euclid Tsakalotos, coordonatorul grec privind negocierile cu institutiile financiare.

Sondaje referendum Grecia: Generatiile de greci sunt impartite. Tinerii tind sa voteze Nu, iar batranii atrag atentia la greutatile pe care le-au indurat

Sondajele de opinie privind referendumul din Grecia arata o separare intre generatii, votul nu, cel impotriva masurilor de austeritate impuse de creditorii europeni, pare sa fie preferat de tinerii votanti, cei mai in varsta favorizand o apropiere de Uniunea Europeana, noteaza Associated Press AP).

Referendum Grecia: Aproape 55% dintre greci au votat contra planului creditorilor internationali

Updata: Rezultate oficiale partiale dupa numararea a 54,38% din voturi: 61,31% dintre greci au votat NU, 38,69% au votat DA la referendum. Cetatenii greci au votat in proportie de 59,8% impotriva masurilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )