Libnet.ro
UNICEF

23:15

Regata Marii Negre se incheie la Constanta. Cele mai mari veliere din lume, asteptate la linia de sosire

România Liberă România Liberă,
Regata Marii Negre se incheie la Constanta. Cele mai mari veliere din lume, asteptate la linia de sosire

Regata Marii Negre se va incheia, in acest week-end, in portul Constanta, 13 dintre cele mai mari nave cu vele din lume urmand sa treaca linia de sosire a competitiei. continuă pe România Liberă

Regata Marii Negre. Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume au ajuns in Portul Constanta

Cateva dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume care au participat la Regata Marii Negre au ajuns in Portul Constanta. Printre ele si nava romaneasca, Adornate, care s-a intors acasa cu mai multe.

BOALA GRAVA de care vor suferi 5 MILIOANE de romani pana in 2024. Cele mai mari probleme, in sudul Romaniei

Peste 1,7 milioane de romani au diabet, iar alte trei milioane de persoane sufera de prediabet si vor dezvolta boala in urmatorii zece ani daca nu iau masuri, cele mai mari probleme fiind in zona de sud a.

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani.

Eurostat: Tarifele la energie din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania se situeaza in randul tarilor cu cele mai scazute preturi din UE la energia electrica destinata populatiei, cu un tarif de 12,8 euro pentru 100 de kWh, preturi mai mici fiind inregistrate doar in Bulgaria 8,8 euro pentru 100 de kWh), potrivit datelor Eurostat pentru semestrul II din 2013.

Calin Fusu si Neogen investesc in Clever Taxi, una dintre cele mai mari aplicatii de taximetrie din Romania

Clever Taxi, singura aplicatie de comanda taxi de tip agregator din Romania, anunta atragerea unei noi runde de finantare, ajungand sa fie astfel evaluata la o suma cu sapte cifre in euro. Compania va folosi noua investitie pentru a-si continua extinderea.

FOTO Regata pe apa si uscat. Cele mai impresionante veliere au cucerit inima Constantei

Eveniment inedit in Portul Constanta: 13 veliere din Romania, Bulgaria, Malta, Marea Britanie, Rusia, Spania si Turcia au ancorat la malul Marii Negre si si-au deschis portile pentru publicul larg.

FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

In Portul Constanta vor acosta cele mai impresionante veliere din lume. Ele vor putea fi vizitate gratuit intre 24 si 27 mai 2014.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

Vogue a decis: cele mai elegante aparitii de la Cannes!

De la Zoe Saldana sau Cate Blanchett si pana la Suki Waterhouse, Zoe Saldana sau Blake Lively, ADPM va invita sa vedeti care au fost, anul acesta, cele mai bine imbracate actrite pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, un clasament intocmit de specialistii de la Vogue.

Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Londra este citata deseori drept una dintre cele mai atractive locatii turistice din lume, dar acum capitala Angliei a castigat inca un titlu: capitala selfie a lumii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )