Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Regata pe apa si uscat. Cele mai impresionante veliere au cucerit inima Constantei

Adevărul Adevărul,
FOTO Regata pe apa si uscat. Cele mai impresionante veliere au cucerit inima Constantei

Eveniment inedit in Portul Constanta: 13 veliere din Romania, Bulgaria, Malta, Marea Britanie, Rusia, Spania si Turcia au ancorat la malul Marii Negre si si-au deschis portile pentru publicul larg. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

In Portul Constanta vor acosta cele mai impresionante veliere din lume. Ele vor putea fi vizitate gratuit intre 24 si 27 mai 2014.

Regata Marii Negre se incheie la Constanta. Cele mai mari veliere din lume, asteptate la linia de sosire

Regata Marii Negre se va incheia, in acest week-end, in portul Constanta, 13 dintre cele mai mari nave cu vele din lume urmand sa treaca linia de sosire a competitiei.

Regata Marii Negre. Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume au ajuns in Portul Constanta

Cateva dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume care au participat la Regata Marii Negre au ajuns in Portul Constanta. Printre ele si nava romaneasca, Adornate, care s-a intors acasa cu mai multe.

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani.

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

FOTO A inceput IT Congress, la Timisoara. Cele mai noi tehlogii pot fi vazute la Expovest

Timp de doua zile, pe 21 si 22 mai, Timisoara devine un punct de reper IT al Romaniei. Peste o mie de participanti sunt asteptati la Expovest, de pe Calea Lugojului.

FOTO A inceput IT Congress, la Timisoara. Cele mai noi tehnologii pot fi vazute la Expovest

Timp de doua zile, pe 21 si 22 mai, Timisoara devine un punct de reper IT al Romaniei. Peste o mie de participanti sunt asteptati la Expovest, de pe Calea Lugojului.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

Vogue a decis: cele mai elegante aparitii de la Cannes!

De la Zoe Saldana sau Cate Blanchett si pana la Suki Waterhouse, Zoe Saldana sau Blake Lively, ADPM va invita sa vedeti care au fost, anul acesta, cele mai bine imbracate actrite pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, un clasament intocmit de specialistii de la Vogue.

Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Londra este citata deseori drept una dintre cele mai atractive locatii turistice din lume, dar acum capitala Angliei a castigat inca un titlu: capitala selfie a lumii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )