Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regatul Unit a incheiat contracte pentru inca 90 de milioane de doze de vaccin anti-coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regatul Unit a incheiat contracte pentru inca 90 de milioane de doze de vaccin anti-coronavirus

Guvernul britanic a anuntat luni un contract pentru 90 de milioane de doze de vaccin anti-coronavirus de doua tipuri in curs de dezvoltare - 30 de milioane de la BioNTechPfizer GermaniaSUA), respectiv 60 de milioane de la Valneva Franta), informeaza AFP si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Regatul Unit anunta suspendarea acordului de extradare cu Hong Kong

Regatul Unit a anuntat luni ca va suspenda acordul de extradare cu Hong Kong-ul ca urmare a impunerii noii legi a securitatii nationale asupra fostei sale colonii de catre autoritatile de la Beijing, relateaza Reuters si Business Insider.

Coronavirus: Regatul Unit intrerupe publicarea zilnica a numarului de decese

Regatul Unit a anuntat sambata ca intrerupe publicarea zilnica a numarului de decese dupa infectarea cu coronavirus, din cauza suspiciunilor ca bilanturile anterioare ar putea fi exagerate, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ministrul Marcel Bolos a semnat primele 10 contracte pentru finantarea cheltuielilor de la spitalele COVID-19 din fonduri europene. Valoarea totala depaseste 200 de milioane de lei

Ministrul Marcel Bolos a semnat, luni, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor de la spitalele COVID-19. Potrivit comunicatului de presa,contractele semnate, in valoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )