Libnet.ro
UNICEF

13:00

Regele Iordaniei: Ridicarea Statului Islamic ar fi putut fi evitata. Lumea trebuie sa se uneasca impotriva SI

Antena3 Antena3,
Regele Iordaniei: Ridicarea Statului Islamic ar fi putut fi evitata. Lumea trebuie sa se uneasca impotriva SI

Statele Unite si alte tari ar fi trebuit sa intervina in Siria mai devreme pentru a preveni raspandirea gruparii Statul Islamic, a declarat regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Ridicarea. continuă pe Antena3

Manuel Valls asigura ca Franta nu este intimidata de amenintarile Statului Islamic

Premierul francez Manuel Valls a dat asigurari, luni, ca Franta nu va bate in retragere in ceea ce priveste determinarea sa de a combate organizatia Statului Islamic, relateaza AFP. Ministrul de interne.

Franta se implica in lupta impotriva Statului Islamic: primul atac aerian francez asupra unui depozit din Irak

Alaturandu-se fortelor armate SUA, Franta a condus vineri primul atac aerian impotriva Statului Islamic, distrugand un depozit al organizatiei teroriste, anunta presedintia franceza, citata de Associated Press AP).

Franta a lansat primele lovituri aeriene impotriva Statului Islamic, in Irak

Franta a lansat, vineri, primele lovituri aeriene impotriva jihdistilor Statului Islamic, a anuntat presedintia de la Paris intr-un comunicat citat de AFP. in aceasta dimineata, la ora 09,40 07,40 GMT),.

Jurnalist britanic, intr-o inregistrare a Statului Islamic: John Cantlie acuza mass-media occidentala de manipulare (VIDEO)

Numarul inregistrarilor date publicitatii de jihadistii Statului Islamic creste de la o zi la alta. De data aceasta, extremistii au publicat un filmulet in care apare jurnalistul britanic, rapit in noiembrie.

Cetatean francez, rapit in Algeria de o grupare afiliata Statului Islamic

Un cetatean francez a fost rapit, luni, in Algeria, de o organizatie islamista afiliata gruparii teroriste Statul Islamic, relateaza AFP, conform Mediafax. Gruparea a anuntat ca il va ucide in cel mult 24 de ore, daca Franta nu va opri atacurile aeriene contra SI in Siria.

Un cetatean francez a fost rapit in Algeria: O grupare afiliata Statului Islamic revendica fapta

Un cetatean francez a fost rapit, duminica seara, in localitatea algeriana Tizi Ouzou, potrivit serviciilor de spionaj citate de France24. O grupare islamista afiliata organizatiei Stat Islamic a revendicat,.

Sute de mii de sirieni s-au refugiat in Turcia din calea Statului Islamic

000 de refugiati sirieni, care au plecat din calea ororilor facute de organizatia Statul Islamic, au intrat in ultimele patru zile in Turcia, a anuntat luni adjunctul prim-ministrului turc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )