Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cetatean francez, rapit in Algeria de o grupare afiliata Statului Islamic

România Liberă România Liberă,
Cetatean francez, rapit in Algeria de o grupare afiliata Statului Islamic

Un cetatean francez a fost rapit, luni, in Algeria, de o organizatie islamista afiliata gruparii teroriste Statul Islamic, relateaza AFP, conform Mediafax. Gruparea a anuntat ca il va ucide in cel mult 24 de ore, daca Franta nu va opri atacurile aeriene contra SI in Siria. continuă pe România Liberă

Un cetatean francez a fost rapit in Algeria: O grupare afiliata Statului Islamic revendica fapta

Un cetatean francez a fost rapit, duminica seara, in localitatea algeriana Tizi Ouzou, potrivit serviciilor de spionaj citate de France24. O grupare islamista afiliata organizatiei Stat Islamic a revendicat,.

Jurnalist britanic, intr-o inregistrare a Statului Islamic: John Cantlie acuza mass-media occidentala de manipulare (VIDEO)

Numarul inregistrarilor date publicitatii de jihadistii Statului Islamic creste de la o zi la alta. De data aceasta, extremistii au publicat un filmulet in care apare jurnalistul britanic, rapit in noiembrie.

Franta se implica in lupta impotriva Statului Islamic: primul atac aerian francez asupra unui depozit din Irak

Alaturandu-se fortelor armate SUA, Franta a condus vineri primul atac aerian impotriva Statului Islamic, distrugand un depozit al organizatiei teroriste, anunta presedintia franceza, citata de Associated Press AP).

Manuel Valls asigura ca Franta nu este intimidata de amenintarile Statului Islamic

Premierul francez Manuel Valls a dat asigurari, luni, ca Franta nu va bate in retragere in ceea ce priveste determinarea sa de a combate organizatia Statului Islamic, relateaza AFP. Ministrul de interne.

Franta a lansat primele lovituri aeriene impotriva Statului Islamic, in Irak

Franta a lansat, vineri, primele lovituri aeriene impotriva jihdistilor Statului Islamic, a anuntat presedintia de la Paris intr-un comunicat citat de AFP. in aceasta dimineata, la ora 09,40 07,40 GMT),.

Sute de mii de sirieni s-au refugiat in Turcia din calea Statului Islamic

000 de refugiati sirieni, care au plecat din calea ororilor facute de organizatia Statul Islamic, au intrat in ultimele patru zile in Turcia, a anuntat luni adjunctul prim-ministrului turc.

Regele Iordaniei: Ridicarea Statului Islamic ar fi putut fi evitata. Lumea trebuie sa se uneasca impotriva SI

Statele Unite si alte tari ar fi trebuit sa intervina in Siria mai devreme pentru a preveni raspandirea gruparii Statul Islamic, a declarat regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Ridicarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )