Libnet.ro
UNICEF

07:00

Regiotrans anunta reluarea curselor pe mai multe rute incepand de miercuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Regiotrans anunta reluarea curselor pe mai multe rute incepand de miercuri

Transportatorul privat Regiotrans a anuntat ca va relua miercuri circulatia trenurilor pe mai multe rute, dupa ce a primit certificatul de siguranta din partea Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana ASFR), urmand sa extinda circulatia progresiv si. continuă pe Wall-Street Ro

Regiotrans reia circulatia trenurilor pe anumite rute

Regiotrans va relua miercuri circulatia trenurilor pe mai multe rute, dupa ce compania a primit certificatul de siguranta din partea Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana ASFR). Circulatia se va extinde.

Ploile din weekend au reactivat mai multe alunecari de teren, in judetul Buzau. La Colti, un sat este izolat

Mai multe zone din judetul Buzau au fost afectate de alunecari de teren, reactivate de ploile din ultimele zile. Din cauza unui drum deteriorat, accesul intre satele Colti si Coltii de Jos se face doar pietonal, aproximativ o suta de gospodarii fiind izolate. Probleme au mai fost semnalate la Racoviteni, Sarulesti si Magura.

Inundatii in Galati: Mai multe persoane s-au refugiat la cunoscuti

Mai multe case au fost inundate la periferia Galatiului, dupa ce a plouat fara incetare in ultimele ore, iar apa a ajuns sa depaseasca jumatate de metru. in aceasta situatie, oamenii s-au vazut nevoiti.

Militanti Boko Haram, suspectati ca ar fi decapitat 23 de persoane si ar fi incendiat mai multe case: Au macelarit victimele ca pe niste vite

Mai multi militanti Boko Haram sunt suspectati ca ar fi decapitat 23 de persoane si ar fi ars mai multe case in timpul unui raid in satul Buratai din statul Borno, situat in nord-estul Nigeriei, potrivit.

Mai multe strazi din Popesti Leordeni, inundate (VIDEO)

Mai multe strazi din Popesti Leordeni sunt inundate, informeaza B1 TV. Cei care au drum in aceasta zona, trec ca printr-un rau. in ultimul timp, s-au construit sute de blocuri, dar fara respectarea legii.

Tot mai multe persoane ne sesizeaza fraude la achizitiile publice, pe fondul cresterii increderii in procurori

Fondurile nationale sunt mai expuse la fraude decat banii europeni, in Romania, pentru cam in cazul fondurilor comunitarem reglementarile sunt mai stricte, a declarat, vineri, procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. in ultima perioada, tot mai multe persoane, unele implicate in domeniul fraudelor in achizitiile publice, sesizeaza DNA, a mentionat el.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

Mai multe tari isi scot cetatenia la vanzare: Cat costa sa ai acces liber in SUA, Australia sau Noua Zeelanda

Multe tari sunt dispuse sa isi vanda cetatemnia pentru a strange bani la bugetul. Printre acestea se numara SUA, Noua Zeelanda si Australia. Spre exemplu, Statele Unite ar putea creste numarul de green.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )