Libnet.ro
UNICEF

05:00

Regizorul Cristian Mungiu a primit titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor din partea Guvernului francez

B1 B1,
Regizorul Cristian Mungiu a primit titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor din partea Guvernului francez

Ministrul francez al Culturii, Aurelie Filippetti, i-a acordat regizorului roman Cristian Mungiu, in cursul unei ceremonii desfasurate luni la Cannes, titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor,. continuă pe B1

Mungiu a primit titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor din partea Guvernului francez

Ministrul francez al Culturii, Aurelie Filippetti, i-a acordat regizorului Cristian Mungiu, in cursul unei ceremonii desfasurate luni la Cannes, titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor, scrie.

Mungiu va primi titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor din partea Guvernului francez.

Cristian Mungiu va primi distinctia de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor din partea ministrului francez al Culturii, Aurelie Filippetti, intr-o ceremonie care va avea loc luni, la Cannes, a declarat regizorul pentru Mediafax. Ceremonia va avea loc la ora 15. Cristian Mungiu a fost distins, in 2008, cu Ordinul Artelor si Literelor in grad de Cavaler de catre Guvernul francez. Regizorul si scenaristul Cristian Mungiu a castigat trofeul Palme dOr de la Cannes in 2007, cu .

Guvernul francez ii va acorda titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor regizorului Cristian Mungiu

Regizorulroman Cristian Mungiu va primi, luni, in cadrul unei ceremonii organizate la Cannes, distinctia de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor din partea ministrului francez alCulturii, Aurelie.

Cristian Mungiu: Nu e cazul sa consideram ca francezii in general ne detesta

Cristian Mungiu a declarat, pentru Mediafax , referitor la parodierea sa in emisiunea franceza Les Guignols de lInfo, ca nu este cazul ca oamenii sa considere ca francezii detesta in general romanii, ci ca realizatorii TV s-au folosit de stereotipuri ce nu pot fi anulate cu drepturi la replica.

Mugur Isarescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Lucian ...

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu ULBS), in cadrul unei ceremonii la care a asistat si ministrul Educatiei, Remus Pricopie, potrivit Mediafax. In textul citit inaintea inmanarii distinctiei, reprezentantii Universitatii Lucian Blaga au vorbit despre Mugur Isarescu ca personalitate marcanta a vietii academice, economice si financiare, un adevarat om de stiinta, personalitate care, prin .

Ionut Budisteanu a primit titlul de cetatean de onoare al judetului Valcea

Ionut Budisteanu a devenit astazi cel mai tanar cetatean de onoare al judetului Valcea. Consilierii judeteni au aprobat, cu unanimitate de voturi, acordarea acestei distinctii. Tot astazi, geniul de 19 ani a primit de la Primaria Ramnicu Valcea, in semn de reunostiinta, o placheta aniversara a orasului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )