Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica

Antena3 Antena3,
Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare joi, in jurul orei 14. 00, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti. Slujba a avut loc in prezenta familiei, dar si a catorva zeci de. continuă pe Antena3

Geo Saizescu, condus astazi pe ultimul drum. Regizorul va fi inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica

Geo Saizescu joaca astazi ultimul rol. Regizorul va fi inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica. in ultimele doua zile, holul teatrului Odeon, unde este depus trupul neinsufletit al artistului, s-a umplut.

Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Manastirii Cernica

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare joi, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva zeci de admiratori si apropiati, precum si.

VIDEO. VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Citeste si Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. // Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre .

VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre care Asta seara dansam in familie, Pacala si Secretul lui Bachus, potrivit Mediafax. La .

A murit regizorul Geo Saizescu

Regizorul Geo Saizescu a murit in urma cu putin timp. Stire in curs de actualizare.

Regizorul Geo Saizescu a decedat

Regizorul Geo Saizescu a decedat, ieri, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala.

A murit regizorul Geo Saizescu. Ce a declarat in ULTIMA emisiune TV in care a aparut

Cineastul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, a murit, luni, la varsta de 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut la 14 noiembrie 1932, in judetul Mehedinti. Printre filmele regizate.

VIDEO Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 81 de ani

Cunoscutul regizor, scenarist si actor Geo Saizescu a decedat luni seara la varsta de 81 de ani, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Regizorul suferea de mai mult timp de grave probleme pulmonare. Printre cele mai cunoscute filme regizate se numara: Asta seara dansam in familie 1972); Secretul lui Bachus 1984) sau Pacala 1974). De asemenea, Geo Saizescu a jucat in numeroase filme, intre care S-a furat o bomba, Asta seara dansam in familie, Pacala sau Eu, tu si Ovidiu.

Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 80 de ani

Cineastul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, a incetat din viata, luni, la varsta de 80 de ani. Regizor, scenarist si actor, Geo Saizescu a murit, la Spitalul Filaret din Capital.

ULTIMA ORA Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 81 de ani

Cunoscutul regizor, scenarist si actor Geo Saizescu a decedat luni seara la varsta de 81 de ani din cauza unor probleme pulmonare. Printre cele mai cunoscute filme regizate se numara: Asta seara dansam in familie 1972); Secretul lui Bachus 1984) sau Pacala 1974). vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )