Libnet.ro
UNICEF

19:15

VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

România Liberă România Liberă,
VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre care Asta seara dansam in familie, Pacala si Secretul lui Bachus, potrivit Mediafax. La . continuă pe România Liberă

VIDEO. VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Citeste si Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. // Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre .

Cel mai frumos drum din Romania, lasat de izbeliste.

Bolovani cazuti pe carosabil, podete neterminate, surpate pe alocuri, strangulari ale drumului, asfalt sarit, versanti neconsolidati, santuri de scurgere a apelor si parapeti lipsa, in acest stadiu se gaseste la cinci ani de la inceperea lucrarilor de reparatie Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania 2. 105 metri, Pasul Urdele). Drumul ce traverseaza Muntii Parang a fost realizat in perioada regelui Carol al II-lea si concureaza cu Transfagarasanul la titlul de cel mai frumos drum al .

Se anunta zile NEGRE. Vestea care a cazut peste mii de oameni din Craiova: S-a oprit

Ford Romania a oprit vineri, pentru sapte zile, productia de automobile la uzina de la Craiova, iar in luna octombrie are in plan o oprire de 13 zile a productiei, potrivit reprezentantilor companiei. Ca.

Se anunta zile NEGRE. Vestea care a cazut peste mii de oameni din Craiova: S-a oprit

Ford Romania a oprit vineri, pentru sapte zile, productia de automobile la uzina de la Craiova, iar in luna octombrie are in plan o oprire de 13 zile a productiei, potrivit reprezentantilor companiei. Ca.

Vestea care va infuria America si Rusia. Ce a facut GERMANIA pentru Siria

Regimul de la Damasc a achizitionat, deceniul trecut, din Germania, substante cu dubla destinatie din care pot fi produse arme chimice de tipul gazului sarin. Berlinul sustine ca a verificat in prealabil.

Ordinul Arhitectilor din Romania si mai multe ONG-uri cer demisia ministrului Daniel Barbu fiindca ar fi dat pierdut un studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana

Fundatia Pro Patrimonio a dat in judecata Ministerul Culturii fiindca institutia refuza sa dea organizatiei o copie a unui studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana pentru care ONG-ul a platit, potrivit unui anunt facut luni de conducerea fundatiei. Mai exact, Pro Patrimonio sustine ca a platit 10. 000 de lire sterline unor profesori de la Universitatile Oxford si Leicester pentru realizarea unui raport arheologic referitor la Masivul Carnic, unul dintre cei patru munti care fac parte din proiectul minier al companiei Rosia Montana Gold Corporation, raport care a fost predat Ministerului Culturii, iar institutia neaga existenta lui.

Caru' cu vedete: Mihaela Radulescu il vrea inapoi pe Otil? Cum s-a dat de gol vedeta; Super actor de la Hollywood da 250.000$ pentru maidanezii din Romania; Becali vrea sa lucreze la cea mai sexy senatoare

Au facut-o cu o saptamana inainte de data pe care o anuntasera! Bianca si Victor au fost la biserica la adapostul intunericului. Pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav se apropie cu pasi repezi ziua cea mare a cununiei religioase si a petrecerii celei mari. Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Alina: I-a facut cadou hotelul in care au baut prima lor cafea. Alina Borcea a vorbit despre relatia ei cu Cristi Borcea intr-un interviu acordat revistei Ok! Sotia fostului actionar dinamovist a povestit cum s-au cunoscut, dar si cum a impresionat-o viitorul ei sot.

Ce femei atrag barbatii din Romania.

Un studiu realizat de compania de cercetare de piata Cult Market Research a relevat tipul de femeie care ii atrage pe barbati, transmite Mediafax. Barbatii romani sunt atrasi de femeile inteligente, cu un aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana, potrivit studiului. Unul din cinci barbati considera ca cea mai importanta caracteristica a unei femei trebuie sa fie inteligenta. Aspectul fizic placut este o alta insusire preferata de barbati. Feminitatea este .

Peste 1.000 de tone de porumb infestat cu aflatoxina provenind din Romania, descoperit in Germania

O noua alerta alimentara care vizeaza produsele romanesti a fost lansata de autoritatile germane pe sistemul european unic de alerta. De data aceasta, nemtii reclama importul unei cantitati de peste 1.

Taranii unui sat din Romania ar putea deveni SCLAVI. Justitia romania a dat o noua LOVITURA

Justitia romana da o noua lovitura! Un sat intreg din Arad va fi retrocedat unei singure familii! 1200 de oameni ar putea fi obligati sa-si paraseasca locuintele dupa ce cateva persoane au castigat in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )