Libnet.ro
UNICEF

00:07

Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Manastirii Cernica

B1 B1,
Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Manastirii Cernica

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare joi, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva zeci de admiratori si apropiati, precum si. continuă pe B1

FOTOGALERIE Caporalul impuscat in cap a fost inmormantat cu onoruri militare

Caporalul Adrian Toader a fost condus, sambata, pe ultimul drum de catre zeci de militari si sute de localnici din satul Ciupercenii de Oltet.

Geo Saizescu nu are loc in Cimitirul Bellu.

Regizorul Geo Saizescu, decedat luni, a fost inmormantat, joi, in Cimitirul de la Manastirea Cernica, deoarece Uniunea Teatrala din Romania UNITER) a respins cererea familiei regizorului de a-i acorda un loc de veci pe Aleea Artistilor din Cimintirul Bellu, relateaza Ziarul National. Citeste si Geo Saizescu, la finalul filmului Familia lui Geo Saizescu a solicitat UNITER un loc de veci pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu, acolo unde si-ar fi dorit regizorul sa se odihneasca. UNITER a .

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica

Regizorul Geo Saizescu a fost inmormantat cu onoruri militare joi, in jurul orei 14. 00, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti. Slujba a avut loc in prezenta familiei, dar si a catorva zeci de.

Ion Besoiu, despre decesul lui Geo Saizescu: A fost un om iubit de actori, permanent cu zambetul pe buze

Actorul Ion Besoiu si-a exprimat, in direct la Antena 3, parerea de rau referitoare la moartea regizorului Geo Saizescu. A fost un om iubit de actori, permanent cu zambetul pe buze, permanent cu gluma, crea.

Geo Saizescu, condus astazi pe ultimul drum. Regizorul va fi inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica

Geo Saizescu joaca astazi ultimul rol. Regizorul va fi inmormantat in cimitirul Manastirii Cernica. in ultimele doua zile, holul teatrului Odeon, unde este depus trupul neinsufletit al artistului, s-a umplut.

Geo Saizescu va fi inmormantat la Manastirea Cernica, desi locul sau ar fi fost pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu

Maestrul Geo Saizescu, creatorul genial al cinematografiei romanesti, a povestit, in ultimul sau interviu, despre cum a plecat din Oltenia cu convingerea ca poate face arta cinematografica si teatrala. in.

Geo Saizescu va fi inmormantat joi, la Cimitirul de la Manastirea Cernica

Regizorul Geo Saizescu, care a murit la inceputul acestei saptamani, la varsta de 80 de ani, va fi inmormantat joi, la ora 12:00, in Cimitirul de la Manastirea Cernica. in aceeasi zi, la ora 10:00, va.

Trupul neinsufletit al regizorului Geo Saizescu va fi depus miercuri la teatrul Odeon, urmand sa fie inmormantat joi la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al regizorului Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la teatrul Odeon din Bucuresti, la ora 11:00, urmand ca inmormantarea acestuia sa aiba loc, joi, la Cimitirul Bellu, potrivit presedintelui.

Trupul lui Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la Odeon. ...

Trupul neinsufletit al regizorului Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la teatrul Odeon, din Bucuresti, la ora 11. 00, urmand sa fie inmormantat, joi, la Cimitirul Bellu, informeaza B1TV. VESTEA care a INTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT Geo Saizescu a decedat luni seara la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, unde fusese transferat in urma cu o saptamana din cauza unor complicatii pulmonare. CITITI SI: Ce mesaje de .

VIDEO. VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Citeste si Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. // Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )