Libnet.ro
UNICEF

10:45

Reguli drastice pentru musulmani! O chelnerita din Franta a fost batuta dupa ce a servit bauturi alcoolice in Ramadan

B1 B1,
Reguli drastice pentru musulmani! O chelnerita din Franta a fost batuta dupa ce a servit bauturi alcoolice in Ramadan

Reguli stricte in islam! O chelnerita din Franta a fost batuta dupa ce a servit alcool in prima zi a Ramadanului. Tanara este de origine musulmana si lucreaza intr-un bar din centrul. continuă pe B1

Ce pagube au facute cele mai grave inundatii din Franta din ultimii 30 de ani

Costul celor mai grave inundatii din Franta din ultimele trei decenii ar putea ajunge la doua miliarde de euro, asiguratorii francezi estimand ca vor primi cereri de despagubiri in valoare de sute de milioane de euro, transmit Euronews si France 24, citate de Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. Presa internationala: Votul constituie primul test pentru clasa politica din Romania, dupa incendiul de la Colectiv

Alegerile locale care au avut loc, duminica, au ajuns in vizorul agentiilor de presa Reuters, AFP, Belga si AP. Astfel, presa internationala scrie despre victoria Partidului Social-Democrat PSD) si despre victoria Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Totodata, votul este calificat drept primul test pentru clasa politica din tara noastra, dupa incendiul din Colectiv.

Jaf armat intr-un restaurant McDonalds din Franta. Cine se afla in acel moment printre clientii localului

Un jaf armat planuit intr-un restaurant McDonald's din estul Frantei a fost intrerupt de 11 politisti, care erau imbracati in civili. Fiind in acel moment clienti ai.

Masuri extreme de securitate pentru Euro 2016! Nu se vor difuza meciuri in aer liber pe terasele din Franta

Noi masuri de securitate in Franta! Proprietarii de baruri si restaurante nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru a difiza meciurile.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

Un tribunal din Franta a impus unui primar sa autorizeze o MOSCHEE finantata de Arabia Saudita

Tribunalul administrativ din Nisa i-a ordonat luni primarului acestui oras sa autorizeze in termen de cel mult cinci zile deschiderea unei moschei finantate de Arabia Saudita, demers caruia edilul s-a opus pana in prezent cu indarjire.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )